Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét a „Lila” suli lett a körzeti bajnok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. január 04. 17:00
Ismét a „Lila” suli lett a körzeti bajnok
Játékos diákolimpiai sportvetélkedőn versenyeztek a gyulai diákok

A Játékos Sportverseny körzeti diákolimpiai fordulóját tartották meg december 20-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A változatos versenyszámokkal teletűzdelt versenyen Gyula város hét iskolája küzdött meg a megyei döntőbe kerülésért.

Lila öröm a diákolimpia játékos sportvetélkedőjében

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi iskolások nyolc versenyszámban mérhették össze tudásukat. A városi tornacsarnokban felállított pályán sorversenyszerű gyakorlatok teljesítésében versenghettek a tanulók.

A versenyszámok között akadályugrás és padon való átfutás is szerepelt, emellett a labdák és a különböző sporteszközök is fontos szerepet kaptak. A megmérettetést a versenybírók munkája is nagyban segítette, akik a pontok írása mellett a helyes végrehajtásban is segítettek.

Az 5. sz. általános iskola csapata mind a nyolc fordulót megnyerve tarolta le a mezőnyt, így kivívta a lehetőséget, hogy az Implom József általános iskola csapatával együtt képviselje Gyula városát  a január 9-i megyei döntőn.

A verseny végeredménye: 1. 5. sz. általános iskola 56 pont, 2. Implom József általános iskola 43 pont, 3. Dürer Albert általános iskola 37 pont, 4. Nicolae Balcescu román általános iskola 34 pont, 5. Magvető általános iskola 22 pont, 6. karácsonyi János katolikus általános iskola 16 pont és 6. Bay Zoltán általános iskola 16 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)