Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ünnepi műsorral köszönték meg a segítséget

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2017. december 23. 09:00
Ünnepi műsorral köszönték meg a segítséget
Karácsonyi ünnepséget tartottak az Esély Pedagógiai Központ gyulai tagintézményében

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Karácsonyi koncertet adtak az Esély Pedagógia Központ Pánczél Imre Tagintézményének tanulói december 21-én. Az eseményen az intézmény énekkara adott hangversenyt.

A tagintézmény a szülők mellett azokat a partnereit is meghívta, akik adományaikkal vagy más módon segítették a dolgozókat és a diákokat. 

Mint azt Szelezsánné Poptyilikán Anikó tagintézményvezető-helyettes elmondta, évről évre hagyomány az iskolában, hogy meghívják azokat az embereket, akik támogatják az intézményt, ezzel igyekeznek meghálálni felajánlásaikat és fáradozásaikat.

 

Szelezsánné Poptyilikán Anikó

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Örkényi-Nyist Kornélia tagintézmény-vezető külön is megköszönte a támogatóknak, hogy egész évben segítették az intézmény munkáját. – Adományaikkal, egy-egy ajándékukkal elterelték figyelmünket a hétköznapok gondjairól, nehézségeiről, és boldog perceket csempésztek intézményünkbe.

A rendezvényen a gyerekek karácsonyi dalokkal örvendeztették meg a vendégeket és társaikat, műsorukat vastapssal jutalmazták. Az egyik legszebb előadással Földvári Imre lepte meg a jelenlévőket, ő szólóénekével varázsolta el közönséget. Az ünnepi műsor után a központ munkatársai és vezetői ajándékkal lepték meg a tanulókat. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)