Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dr. Kovács József: az összes nemzeti konzultáció közül ez volt a legsikeresebb

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. december 20. 10:35
Dr. Kovács József: az összes nemzeti konzultáció közül ez volt a legsikeresebb
Az országgyűlési képviselő szerint az ellenzéki pártok Magyarország ellen foglaltak állást

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció sikeréről számolt be egy sajtótájékoztató keretében dr. Kovács József országgyűlési képviselő december 20-án. A képviselő kiemelte, hogy a kérdőív sikere ellenére Brüsszel megszavazta a kötelező betelepítési kvótát, de az ország kormánya minden lehetséges eszközzel fel fog lépni ez ellen.

dr. kovács józsef

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– Az összes nemzeti konzultáció közül ez volt a legsikeresebb – mondta dr. Kovács József. Kiemelte, hogy köszönetet kell mondani az embereknek mindezért, hiszen több mint 2,3 millióan töltötték ki a kérdőíveket. A képviselő hozzátette, hogy a kitöltők pártszimpátiától függetlenül mondtak véleményt a konzultációról.

– Elsöprő többség nemet mondott erre a tervre, nem akarják, hogy Soros György és Brüsszel bevándorlóországot csináljanak Magyarországból, és eldöntsék, hogy mi kikkel akarjunk együtt élni. A Fidesz és a KDNP az embereket szeretné ebben az ügyben képviselni, arra pedig rá kellett jönniük, hogy mind itthon, mind Európában, az ellenzéki pártok nem értettek egyet a konzultációval, és Magyarország ellen foglaltak állást a szavazatukkal.

Dr. Kovács József elmondta, hogy az Európai Parlament elfogadta a felső korlát nélküli betelepítési kvótát, amelyet minden uniós országra rá akarnak erőltetni, ez pedig szintén a Soros-terv része. Az országgyűlési képviselő szerint 2,3 millió ember vélemény ellenállást jelent az ország részéről, valamint felhatalmazást ad a kormánynak ahhoz, hogy az illetékesek érvényesítsék az akaratot a brüsszeli tárgyalások során.

– Egészen új fejlemény: azt tervezik, hogy bevándorlásszervező irodákat telepítenek az összes megyébe, amelyek feladata, hogy a konzultáció ellenére felmérjék, hogy kik azok, akik fogadnának migránsokat. Ezeket a lépéseket civil szervezeteken, valamint az előbb említett ellenzéki pártokon keresztül szeretnék érvényesíteni.

A sajtótájékoztató végén dr. Kovács József mindenkinek áldott karácsonyt, valamint sikerekben gazdag, boldog új évet kívánt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)