Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra a Téglás zenekar és a Synema együttes

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. december 20. 10:00
Gyulán lép színpadra a Téglás zenekar és a Synema együttes
Programajánló

December 27-én 21 órától a Synema ad lemezbemutató koncertet Az Erkel Ferenc Művelődési Központban

Forrás: Recorder.blog.hu

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Pálovits Ágota Nő című tárlata január 12-ig tekinthető meg.

Kamaraterem

A gyulai Téglás zenekar idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Ebből az alkalomból december 21-én, csütörtökön 19 órától karácsonyi koncerttel örvendeztetik meg a kamaraterembe érkezőket. Január 10-én, szerdán 19 órától Szűcs Krisztián és Szálinger Balázs zenés irodalmi estje várja az érdeklődőket.

Kohán Képtár

Bagyinszki Zoltán fotográfus Várak, kastélyok, paloták a történelmi Magyarországon – A védelemtől a reprezentációig című tárlatát január 21-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Tájvízház

Volent Kati és Focht Anita Vizek című tárlata keddtől vasárnapig 9 és 16 óra között a Tájvízház belépőjével látogatható 2018. január 31-ig.

Erkel Ferenc Zeneiskola koncertterme

December 20-án, szerdán 18 órától az Erkel Ferenc Zeneiskola tanárai és diákjai az ünnepek közeledtével karácsonyi koncertre várják a klasszikus zene kedvelőit. A belépés ingyenes.

Erkel Ferenc Művelődési Központ

December 20-án, szerdán 17 órakor hirdetik ki a Gyulai Városszépítő Egyesület Évszakok Gyulán című rajzpályázatának eredményeit a művelődési ház második emeletén. A beérkezett alkotásokból rendezett tárlatot Németh Endre, az egyesület elnöke nyitja meg. December 27-én, szerdán 16 órától szünidei családi délutánt tartanak. Lesz arcfestés, csillámtetoválás, bábszínház, népi játszóház. A belépés díjtalan. December 27-én, szerdán 21 órától a Synema ad lemezbemutató koncertet. A jegyár 1000 Ft. December 28-án, csütörtökön 16 órától év végi népszokásokat elevenítenek fel, közreműködik a Nevess! Ints! Bábszínház és a Bábika Népi Játszóház. 18 órától Csaholcziné Gyöngyösi Éva Zita és Csaholczi Gusztáv énekel. A belépés díjtalan. Január 12-ig tekinthető meg Tőkés Zoltán Sogetsu című fotókiállítása.

Várborozó

December 29-én, pénteken 19 órától bor- és pálinkakóstoló várja az érdeklődőket. Cseke István tangóharmonikán működik közre. A belépés ingyenes.

Vigadó

December 31-én, vasárnap DJ Mult Róbert közreműködésével retro szilveszteri bulit tartanak. Jegyinformáció és asztalfoglalás: 06-70/703-4987 vagy 06-66/463-544.

Református templom

Január 1-jén, hétfőn 17 órától a Gyulai Kamarazenekar ad újévi hangversenyt a református templomban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)