Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólzáporos U15-ös csata az aranyérem esélyesével

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. december 19. 14:30
Gólzáporos U15-ös csata az aranyérem esélyesével
Gyulai Amazonok–Brandmission-Artifex 4-10 (2-5)

Az U15-ös futsalbajnokság tizenharmadik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Brandmission-Artifex együttesével találkozott december 17-én. A fürdővárosi gárda Kiskunfélegyházán csapott össze az aranyéremre is esélyes alakulattal.

A bajnokság negyedik helyén töltik az ünnepeket az U15-ös csapat tagjai

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Lázár Aliz, Mázik Flóra, Grósz Bianka, Komlósi Anna. Cserék: Hack Fanni, Orsós Dorina, Molnár Izabell, László Kamilla. Edző: Molnár Zoltánné.

A mérkőzést a gyulai lányok kezdték jobban, a végig remekül játszó Hack Fanni szép gólt jegyzett az ellenfél hálójába.

A válasz egy perccel később érkezett, amikor Ezer Anna talált a gyulai kapuba. Néhány momentummal később Mázik Flóra szerzet igencsak peches öngólt, ami után mélypontra került a gyulai csapat, így még két gólt juttattak a tolnaiak Kósa Noémi kapujába.

Az első félidő vége előtt Grósz Bianka talált be gyulai oldalról, így 2-5-ös eredménnyel fordultak a csapatok.

A második játékrészben is felváltva forogtak veszélyben kapuk, de a sokkal lendületesebben és taktikusabban játszó mözsi csapat Vámosi Georgina vezérletével vezette a veszélyesebb támadásokat. Két vendégtalálat után Komlósi Anna és Lázár Aliz 4-7-re korrigálta az eredményt, de a mérkőzés vége előtt másfél perccel még háromszor mattolta a gyulai kaput a tolnai csapat, teljesen megérdemelten megszerezve ezzel a győzelemért járó pontokat.  

Az U15-ös Gyulai Amazonok az őszi szezon végeztével őrzik 4. helyüket a tabellán, egy rövidebb pihenő után január 21-én rajtolnak el újra a bajnokságban.

– Nem tudtuk megnehezíteni a Tolna megyeiek dolgát, pedig a mi keretünk is alkalmas arra, hogy ennél jobban és gólerősebben játszunk. A kapott góljaink száma mindent elmond arról, hogy nem igazán működött a védekezésünk, és a kapusposzton sem voltunk a helyzet magaslatán. Úgy gondolom, hogy ezek a mérkőzések pozitív hatással vannak a fejlődésünkre – mondta el a mérkőzés után Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)