Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kutyás Mikulás-ünnepséget tartottak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. december 06. 10:30
Kutyás Mikulás-ünnepséget tartottak Gyulán
A Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub több helyszínre is ellátogat az ünnepek előtt

Kutyás Mikulás-ünnepséget tartottak december 6-án a gyulai Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményében. A programon az iskola kórusa lépett fel, majd Alt Sándor, a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub vezetője és csapata tartott bemutatót.

Kutyusokkal érkezett a Mikulás

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A fiatalok örömmel fogadták a kutyás ügyességi előadást. Alt Sándor lapunknak elmondta: Mikulás napján nem ez az egyetlen helyszín, ahová ellátogatnak.

– Ezen a napon több hasonló programunk is van. Most elindulunk a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központba és a helyi idősek otthonába. Nagyjából 15 éve járunk hasonló eseményekre, az első kutyás Mikulás az idősek otthonában volt – emlékezett vissza a kezdetekre Alt Sándor.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A kutyás csapat vezetője lapunknak azt is elmondta, hogy minden hasonló alkalommal örömmel látogatják meg a fiatalokat, mert az ilyen programok során számukra is öröm látni a gyerekek arcán, milyen különleges előadás számukra az állatok ügyességi bemutatója.

A legifjabbak énekszóval várták a Mikulást, aki – mielőtt továbbindult – egy-egy csokoládéval teli ajándékcsomaggal köszönte meg a gyönyörű karácsonyi dallamokat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)