Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy mezzel sok mezért!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. december 05. 09:30
Egy mezzel sok mezért!
Egy magyar labdarúgó a dedikált szerelését ajánlotta fel a Gyulai Amazonoknak

Lovrencsics Gergő, a Ferencvárosi Torna Club magyar válogatott játékosa felajánlotta egyik 2016/2017-es mezét a Gyulai Amazonok csapatának. Az FTC játékosai által dedikált szerelést a fürdővárosi egyesület azért teszi kalapács alá, hogy ezzel segítse utánpótlásának munkáját.

Indulhat a jótékony versenyfutás

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Mint azt Molnár Zoltánné, a gyulai egyesület elnöke elmondta, a befolyó összeg a Gyulai Amazonok utánpótlás-csapatainak költségeit, illetve a nyári edzőtáborozás egy részét fedezné.

– Aki szereti a labdarúgást, fanatikus FTC-szurkoló, vagy szimplán csak támogatni szeretné a fürdővárosi női labdarúgást, az megvásárolhatja a mezt, és hozzájárulhat ahhoz, hogy a Gyulai Amazonok sikertörténete folytatódhasson.

A Ferencvárosi TC magyar klasszisának relikviájáért folyó versengés tízezer forintról indul, a licit egészen május utolsó hetéig tart majd. A Gyulai Hírlap, mint médiapartner, segíti a nemes ügyet, ezért az ajánlatokat akár a lap szerkesztőségében is megtehetik a zöld-fehér dresszre ácsingózók.

A többek között Varga Roland, Lovrencsics Gergő, Böde Dániel, Gera Zoltán, Priskin Tamás, Botka Endre, Batik Bence, Lovrencsics Balázs és Amadou Moutari szignójával ellátott mezre bárki lecsaphat, aki felhívja Molnár Zoltánnét a 06-70/935-0177-es telefonszámon, ír egy üzenetet az irenke.molnar19@gmail.com e-mail-címre, vagy felkeresi a Gyulai Amazonok Facebook-oldalát!

Hajrá, női foci, hajrá, Gyula, hajrá, Gyulai Amazonok!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)