Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Novemberben is megajándékozta leglelkesebb partnerét a Gyulahús Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. november 09. 14:52
Novemberben is megajándékozta leglelkesebb partnerét a Gyulahús Kft.
Ezúttal az Elizabeth Hotelből érkezett a legtöbb vásárló a Béke sugárúti márkaüzletbe

Újra elismerte legeredményesebb gyulai partnerét a Gyulahús Kft. A húsüzem kampányában olyan helyi szolgáltatók vehetnek részt, akik vállalják, hogy a hozzájuk betérő turisták között népszerűsítik a Gyulahús Béke sugárúti márkaboltját. A kampány szervezői minden hónapban összesítik, hogy honnan érkezett a legtöbb vásárló az üzletbe, és a nyertes szolgáltatót Kolbász kódexszel jutalmazzák.

____Eredeti-alap__11_.jpg

gila éva adta át a kolbász kódexet Arató Henriettának

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Az Elizabeth Hotel lett a novemberi nyertes. Képviseletükben érkezett a helyszínre Arató Henrietta ügyvezető, aki kérdésünkre elmondta: sokszor érdeklődnek a hozzájuk látogatók azzal kapcsolatban, hogy hol kaphatnak gyulai termékeket, így természetesen a boltot is gyakran van alkalmuk ajánlani a náluk foglalóknak.

A november 9-ei eseményen Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketingmenedzsere lapunknak kiemelte: a promóció kifejezetten sikeres, ám nem csak számukra, hiszen azzal a Gyulára látogatók is nyernek.

– A helyi szolgáltatók egyre lelkesebbek, és folyamatosan jönnek új csatlakozók is, úgyhogy bízunk abban, hogy a játék népszerűsége nem csökken a városban. Nagyon örülünk annak, hogy a város szolgáltatói is megérezték azt, milyen fontos az összefogás. A városban élők saját terméküknek érzik a gyulai kolbászt, ami a jövő évben 150. születésnapját ünnepeli – emelte ki Gila Éva.

A promóció ötletgazdája hozzátette: év végéig tart a kampányuk, a turisták a Gyulahús Kft. márkaboltjában frissen, kedvező áron kaphatják meg és vihetik haza a gyulai termékeket.

– Bízunk abban, hogy a város népszerűsítéséhez is hozzáad valamennyit ez a promóciós kampány – tette hozzá a szakember.

A nyertes szolgáltató ez alkalommal is egy gyulai termékeket tartalmazó Kolbász kódexszel lett gazdagabb. Az akció decemberig tart, az év utolsó hónapjában még várják a legtöbb turistát szervező vállalkozások csatlakozását.

 

____Eredeti-IMG_8450.JPG

a finomságok „könyve”

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)