Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel is a tabella harmadik helyén az U15-ös amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 24. 17:00
Vereséggel is a tabella harmadik helyén az U15-ös amazonok
Brandmission-Artifex–Gyulai Amazonok 10–4 (7–1)

Az U15-ös futsalbajnokság hatodik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Brandmission-Artifex együtteséhez utazott október 22-én. A fürdővárosi gárda a táblázat harmadik helyéről érkezett a listavezetőhöz.

____Eredeti-22554843_1440617559307754_50452863_n.jpg

A tabella harmadik helyén maradtak a kis amazonok

Forrás: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Orsós Dorina, Mázik Flóra, Grósz Bianka, Lázár Aliz, Komlósi Anna.  Csere: Hack Fanni, Nagy Beáta, Molnár Izabell és Sztrein Virág. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A Molnár Zoltánné vezette fürdővárosiak alaposan elmaradtak az előző forduló brutális kiütésétől, amikor is 12–3 arányban múlták felül a Göcsej SK együttesét.

A mérkőzés első tizenöt percében szinte aludtak a pályán a Molnár-tanítványok, amit alaposan kihasználtak a hazai játékosok. A 3. perctől kezdve hét gólt pakoltak a gyulai hálóba, amire csak a 15. percben tudtak válaszolni a vendégek. Ekkor Grósz Bianka szabadrúgása talált utat a tolnai kapuba (7–1).

A második játékrészben kissé feljavult a vendégek játéka, ám ennek ellenére a hazaiak két gyors góllal már 9–1-re vitték a derbit. Molnár Zoltánné gárdája ekkor összekapta magát, és három gólt szerezve korrigálta kissé az eredményt.

A nagyarányú vereség ellenére a Gyulai Amazonok U15-ös csapata a bajnoki lista bronzérmes pozíciójában áll, és nyugodtan készülhet a novemberi, Hajdúböszörményi TE elleni rangadóra.

– Nagyon csalódott vagyok a mutatott játék miatt, mert a töredékét sem teljesítették a lányok annak, amit valójában tudnak. Természetesen ez nem vesz el semmit a tolnai csapat nagyon jó technikai képzettségéből, sok ügyes fiatalt tudtak felsorakoztatni idén is a bajnokságban. A csapatnak fejben kell átértékelnie jó pár dolgot, hiszen nem csak fizikálisan, de mentálisan is fel kell tudni pörögni az ilyen mérkőzésekre – nyilatkozott a mérkőzés után a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)