Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hibázott a Gamma Trans, de még mindig a tabella élén áll

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 23. 14:00
Hibázott a Gamma Trans, de még mindig a tabella élén áll
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának eredményei

A gyulai nagypályás bajnokság nyolcadik fordulójának összecsapásait rendezték meg október 19. és 20. között. Az aktuális forduló a kis különbségű győzelmekről és a Gamma Trans pontvesztéséről szólt.

A heti pontvadászatban a Zé-Pé Café Kft. és a Clean-Way Kft. csatája volt slágermérkőzésnek tekinthető, ahol a gyulai gárda diadalmaskodott. A Gyula Autóház nem hibázott az Attila FC ellen, a Közüzem pedig végre pontot szerzett a Leel-Őssy Kft. elleni győzelmével. A Kövite-Plusz legyőzte ugyan a Gamma Trans gárdáját, ám így is a tavalyi bajnok maradt az éllovas.

Eredmények: Kövite-Plusz–Gamma Trans 3–1, Zé-Pé Café Kft.–Clean-Way Kft. 3–4, Gyula Autóház–Attila FC 2–1 és Közüzem–Leel-Őssy Kft. 3–2.

A tabella állása: 1. Gamma Trans 18 pont, 2. Zé-Pé Café Kft. 16 pont, 3. Leel-Őssy Kft. 13 pont, 4. Clean-Way Kft. 13 pont, 5. Gyula Autóház 12 pont, 6. Kövizig-Fuszek 10 pont, 7. Kövite-Plusz 7 pont, 8. Közüzem 3 pont és 9. Atila FC 1 pont.

A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság következő fordulóját október 26. és 27. között rendezik meg.

A 9. forduló párosítása: Attila FC–Közüzem, Clean-Way Kft.–Gyula Autóház, Gamma Trans–Zé-Pé Café Kft és Kövizig-Fuszek–Kövite-Plusz.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)