Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra a Hiperkarma zenekar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. október 18. 13:00
Gyulán lép színpadra a Hiperkarma zenekar
Programajánló
____Eredeti-hiperkarma.jpg

Október 28-án, szombaton 21 órától a Hiperkarma zenekar ad koncertet a vigadóban

Forrás: Rockstar.hu

Mogyoróssy János Város Könyvtár

Október 20-án, pénteken 18 órától mutatják be dr. Tóth Ferencnek, a Szent István Egyetem docensének Madarat tolláról, embert istenéről című könyvét. A Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében október 27-én, pénteken 16.30-tól Szűcs László író, a Várad folyóirat szerkesztője Mi (hárs)fán terem a váradiság? címmel tart előadást.

Kohán képtár

Domján József Kossuth-díjas festő- és grafikusművész kiállítása november 19-ig látogatható. A helyszínen október 26-án, csütörtökön 17 órától rendhagyó tárlatvezetést tart Magyar Kálmán, az Amerikai Magyar Múzeum igazgatója. A Domján 110 című program résztvevői hallhatnak Domján József kalandos életútjáról, megtekinthetik a Duna tv filmjét a művész életéről, s közben a kiállítás anyagával is mélyebben megismerkedhetnek.

Tájvízház

A Gyulai Alkotók Baráti Körének Színek szerelmesei című kiállítása november 19-ig látogatható, kedd–vasárnap 9–16 óráig. A tárlaton Borbély Mária, Keresztesi Franciska, Metykóné Balogh Edit, Papp Mária, Patkás Irén, Bende Imre alkotásai láthatók.

Erkel Ferenc Művelődési Központ

Professzor Molnár Gyula Nézőpontok – Gyulától New Yorkig című kiállítása november 16-ig tekinthető meg a földszinti galériában. Október 19–20. között továbbtanulási börzét tartanak az Erkel Ferenc Művelődési Központban. A rendezvényre a gyulai általános iskolák 7. és 8. osztályos tanulóit, szüleiket és a pedagógusokat várják. November 6-án, hétfőn 19 órakor Békeffy István és Stella Adorján Janika című előadásával indul az idei Erkel-bérletes színházi szezon. A három- felvonásos vígjátékra (melyben mások mellett Benkő Péter, Mikó István és Xantus Barbara is szerepel) korlátozott számban még kaphatók jegyek.

Román Kulturális Centrum

Október 21-én, szombaton 10 órától rendezik meg a Magyarországi Románok Kulturális Napját. A rendezvényen a környező románok lakta településekről érkeznek táncosok, énekesek és együttesek.

Gyulavári, 1956-os kopjafa

Az október 23-ai megemlékezés 9.30-kor kezdődik a gyulavári kopjafánál.

Október 23. tér

Október 23-án, hétfőn 11 órától ünnepi megemlékezést tartanak az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére. Beszédet mond Alt Norbert alpolgármester, majd a Turay Ida Színház Embernek maradni című előadása hallgatható meg. Az ünnepség koszorúzással zárul.

Vigadó

Október 28-án, szombaton 21 órától a Hiperkarma zenekar ad koncertet.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)