Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A 25. évfordulót is megünnepelték a Diótörő Mulatságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. október 16. 09:30
A 25. évfordulót is megünnepelték a Diótörő Mulatságon
Mesével, zenével és tánccal várták a gyulai református óvoda csemetéit

A gyulai Tölgyfa étteremben tartotta meg Diótörő Mulatságát a Hajnalcsillag Református Óvoda és a Gyulai Eszter-lánc Alapítvány október 14-én. A rendezvényre, melyen 25. évfordulóját ünnepelte az óvoda, az intézménybe járók teljes családja hivatalos volt.

Zenével, tánccal és zsákbamacskával várták a mulatni vágyókat

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Kiss Tiborné, az óvoda vezetője lapunknak elmondta, hogy a programra elsősorban az óvodásokat és családjaikat várták.

– Ezen a napon a 25. születésnapunkat ünnepeljünk, így most torta is lesz, és tavalyhoz képest annyi az újdonság, hogy bohócot is hívtunk a csemeték szórakoztatására. Négy éve tartjuk meg ebben a formában a rendezvényt – árulta el.

A program elején az intézményvezető köszöntötte a megjelenteket, aki hangsúlyozta, hogy idén 69 gyermek jár három óvodai csoportjukba. Azt is elmondta, hogy a jótékonysági esemény bevételét udvari játékok beszerzésére kívánják fordítani.

 

____Eredeti-pepe_dio_126.jpg

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

A folytatásban Pepe manó bőröndmeséit hallgathatták meg az egybegyűltek, aki a tőle megszokott jó kedvű, zenés, mesés utazásra hívta a kicsiket és a nagyokat. Ezek után zenével, tánccal és zsákbamacskával várták a mulatni vágyókat. 

A vacsora után a házi sütemények versenyét is megtartották, amelyen a család kedvencével nevezhettek a legügyesebb háziasszonyok. Az ítészek maguk az óvodások voltak. 

A minden évben megrendezett esemény idén is kiváló hangulatban telt, és a szervezők lapunknak elárulták: ebben az évben különösen sokan, 175-en váltottak jegyet a gyermekek és felnőttek közös ünnepére.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)