Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négy kihagyhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2017. október 16. 09:00
Négy kihagyhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak
A Trendhim hatalmas választékkal rendelkezik a férfi kiegészítők terén

Véget ért a kellemes, meleg nyári időszak, és beköszöntött a hidegebb, esős ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit. A divat évről évre változik, és vele együtt a különböző kiegészítők stílusa is, ám mind a nőknek, mind a férfiaknak vannak olyan kiegészítőik, amelyek klasszikusak, szépek és stílusuknak köszönhetően sosem mennek ki a divatból.

 

 

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan ruházatot, amelyhez egy klasszikus nyakkendő vagy a manapság újra népszerű csokornyakkendő tökéletes kiegészítő, hogy milyen munkát végez. Lényeges tudnunk, hogy napjainkban a kiegészítő reneszánszát éli, hiszen rengeteg egyszerűbb, hétköznapibb öltözettel is remek párosítás lehet. Az intereneten kutakodva találtunk rá a Trendhim nevű, eredetileg dán webshopra, amely hatalmas választékkal rendelkezik férfi kiegészítők terén. Rengeteg különböző stílusú terméket találunk itt, hiszen az egyszerűbb, alapszínű daraboktól kezdve a színesebb, egyedibb darabokig minden megtalálható az oldalon.

 

 

 

Karkötő

Sokan gondolják azt, hogy manapság leginkább a nők hordanak karkötőket, azonban ez az információ egyre inkább megcáfolható. Egyre több férfi visel karkötőket, hiszen rengeteg olyan darabot vásárolhatnak, amelyek nemcsak divatosak, hanem számos hasznos tevékenységre is fel lehet őket használni. A két legnépszerűbb darab a masszív, paracordanyagból fonott karkötő és a hajózsinórból készített darab. Talán kevesen tudják erről az anyagról, hogy rengeteg országban hadi kötélzetként használják, hiszen 250 kilogramm teherbírású, és kibontva akár három méter is lehet.

Természetesen, aki nem kedveli a vagányabb, sportosabb darabokat, számtalan bőrből vagy gyöngyből készült termék közül tud választani.

 

 

 

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált díszzsebkendőt viselni, hiszen egy-egy különlegesebb alkalomkor tökéletesen kiegészíti az öltönyt és a zakót. Amikor díszzsebkendőt választunk, fontos figyelembe vennünk nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal passzol majd egymáshoz tökéletesen a két kiegészítő. Díszzsebkendőt rengeteg alkalomkor lehet viselni – legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő vagy akár egy hétköznapibb esemény –, hiszen egyediséget ad, és színt visz az öltözetbe. A webshop kínálatában rengeteg különböző stílusú darabot találunk, így biztosan mindenki talál magának valót.

 

 

 

Nadrágtartó

A nadrágtartó, régiesebb nevén hózentróger, már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években ez a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből. Manapság már a legtöbb ember az övet részesíti előnyben az egyszerűbb használat miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen egyrészt sokkal kényelmesebb a viselete, mint az övnek, másrészt remek kiegészítő is, amely egyéniséget ad a férfiaknak.

 

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállít a cég, ezen felül pedig az összes termékre – bármilyen probléma esetén – egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosít minden vásárlójának.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)