Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rákóczi Attila a Békés Megyei Kormányhivatal új főigazgatója

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. szeptember 13. 14:15
Rákóczi Attila a Békés Megyei Kormányhivatal új főigazgatója
A főigazgató korábban főosztályvezetői feladatokat látott el a kormányhivatalnál

Rákóczi Attila

Fotó: Békés Megyei Kormányhivatal

Rákóczi Attilát nevezte ki a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatójává Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter – tájékoztatta lapunkat szerdai közleményében a kormányhivatal.

Mint írják, a Takács Árpád megyei kormánymegbízott javaslatára kinevezett Rákóczi Attila korábban az MVH Békés Megyei Kirendeltségének vezetői feladatait látta el, majd a Békés Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályát vezette.

A 35 éves főigazgató a Tessedik Sámuel Főiskola Mezőgazdasági, Víz- és Környezetgazdálkodási Karán szerzett környezetgazdálkodási agrármérnöki diplomát, majd növénytermesztési szakmérnökként és környezetvédelmi szakmérnökként végzett.

2010-ben a Szent István Egyetem Víz- és Környezetgazdálkodási Karán hulladékgazdálkodási szakértői, majd okleveles vidékfejlesztő agrármérnöki végzettséget szerzett. 2016-ban a Szent István Egyetem Környezettudományi Doktori Iskoláján szerezte meg a környezettudományok doktora címet – olvasható a közleményben.

A kormányhivatal főigazgatói feladatait 2017 februárjától június 1-jéig Takács Árpád látta el, aki Petróczki Zoltánt követte a poszton. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)