Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulára is ellátogat a Richter Egészségváros program

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. szeptember 13. 13:00
Gyulára is ellátogat a Richter Egészségváros program
Programajánló
____Eredeti-vilagora.JPG

Szeptember 16-án, szombaton Reggel 9 órától a Világórához várják az egészségükért és a kórházukért tenni vágyókat

Fotó: Gyulai Hírlap 

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

A Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében szeptember 22-én, pénteken 18 órától Sardar Tagirovsky színész, bábszínész, rendező tart előadást a könyvtár Simonyi-olvasótermében.

Művelődési Központ földszinti galériája

Szeptember 18-án, hétfőn 17 órakor Ale Ildikó képzőművész Vetületek című tárlatát Szilágyi András filozófus, költő nyitja meg. A kiállítás október 15-ig látogatható.

Kohán képtár

A Sorsok és tájak Jankay Tibor művészetében című kiállítás szeptember 17-ig látogatható. Szeptember 21-én, csütörtökön 17 órakor Domján József Kossuth-díjas festő- és grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás. Köszöntőt mond Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. A tárlatot Bordás István, a Sárospataki Képtár igazgatója nyitja meg. Az eseményen közreműködik Téglás Ferenc zenetanár. Az alkotások november 19-ig tekinthetők meg.

Százéves cukrászda

Bagyinszki Zoltán fotói láthatók szeptember közepéig a cukrászda folyosógalériájában.

Pándy Galéria

Marosán Rózsa és Sütő Jánosné festménykiállítása szeptember 25-ig látogatható.

Gyulai korzó, Világóra

Szeptember 16-án, szombaton Gyulára is ellátogat a Richter Egészségváros program. A rendezvény részletes programja itt olvasható.

Tölgyfa étterem

Szeptember 17-én, vasárnap 15 órától Gyula Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Roma nemzetiségi családi napot rendez. A belépés ingyenes. A részvételi szándékot a 06-30/726-6010-es telefonszámon lehet jelezni.

Vigadó

Szeptember 16-án, szombaton 10 órától a Magyarvárosi Népdalkör kezdeményezésére harmadik alkalommal rendezik meg a Viharsarki Regionális Népdalköri Találkozót. Mazsorett-tánctanfolyam indul kezdő, 8 és 12 év közötti lányoknak. Az első alkalom szeptember 18-án, hétfőn 16.30 -tól lesz a Vigadóban. Bővebb információ Rábai Szilvia oktatótól kapható a 06-70/770-9114-es telefonszámon.

Vigadó, Göndöcs-kert

Szeptember 23-án rendezik meg a németvárosi szüretet és a szüreti sváb bált. A rendezvény részletes programja itt olvasható.

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)