Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula ad otthont az országos tájfutóbajnokságnak és a sprintváltóbajnokságnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.SPORT • 2017. szeptember 08. 14:30
Gyula ad otthont az országos tájfutóbajnokságnak és a sprintváltóbajnokságnak
A versenyeket szeptember 16-án és 17-én rendezik meg

Országos tájékozódási futóbajnokságot és sprintváltóbajnokságot rendeznek szeptember 16-án és 17-én Gyulán. A fürdőváros nevezetességeit is érintő versenyekre eddig több mint kétezren neveztek.  

Paskuj Mátyás, a Maccabi Vívó és Atlétikai Club tájfutó szakosztályának vezetője a Gyulakult.hu portálnak elmondta: a rövidtávú országos nyílt tájékozódási futóbajnokságot szeptember 16-án, szombaton, míg az országos nyílt, rövidtávú sprintváltóbajnokságot szeptember 17-én, vasárnap tartják a településen.

Szombaton délelőtt selejtező futamok lesznek, a döntőt délután rendezik meg. Vasárnap három-, illetve négytagú váltók állnak majd rajthoz. A selejtezőre szeptember 6-ig több mint ezerkétszázan neveztek, a váltóbajnokságra pedig csaknem kilencszázan jelentkeztek.

A szakosztály vezetője a részleteket ismertetve kifejtette: a szombati selejtező mezőnye a Gyulai Várfürdő területéről rajtol el, majd a Csigakert és az Almásy-kastély környékén folytatódik a futam. A célhely a vár közelében lesz. A délutáni etap az Árpád utcától indul, és a belváros több pontját, többek között a Ladics-ház és a Vigadó környékét is érinti. A cél ugyancsak a várnál lesz.  

A verseny hivatalos oldala itt érhető el.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)