Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lecsaptak rájuk a rend őrei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. augusztus 24. 17:00
Lecsaptak rájuk a rend őrei
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 23-án 23 óra körül Ecsegfalván elfogtak egy budapesti férfit, aki ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A 21 éves M. Antalt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

Közúti ellenőrzés után állítottak elő a rendőrök egy férfit augusztus 23-án Kondorosról. A mezőtúri férfi személygépkocsijával a 44-es számú főúton Békéscsaba felé tartott, amikor leállították. A Mezőtúri Járásbíróság 2018. február 27-ig eltiltotta a járművezetéstől, ő ennek ellenére ült volán mögé. A Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon augusztus 23-án gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók egy férfit, aki idén július 14-én pénzt lopott egy házból Dombegyházon. Az ott lakók nem voltak otthon, amikor bement a nyitott kapun, benyomta az épület ajtaját, és a szobából elvitte az ágyon hagyott több ezer forintot. A 48 éves dombegyházi férfi ellen a rendőrség lopás vétség miatt folytat büntetőeljárást.



Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)