Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jubilál a Bagyinszki-galéria

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2017. július 05. 10:00
Jubilál a Bagyinszki-galéria
A gyulai fotográfus virtuális kiállítóterében már 40 ezer kép látható

Öt év kezdte szerkeszteni honlapját baráti unszolásra Bagyinszki Zoltán. Mára a www.bagyinszki.eu webcímen megtalálható galériájában napi több száz látogató böngészi a igényes és gazdag fotógyűjteményt.

____Eredeti-alap__2_.jpg

Bagyinszki Zoltán főként Magyarország értékeire fókuszál

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A hihetetlenül részletes virtuális kiállítóterem témái között aktualitások, épületek, természetfotók és események is szerepelnek. Külön fülön érhetők el a magyarországi borvidékek, a főváros, a gyulai értékek, és a szecesszió is témaként szerepel a több ezer másik mellett.

– Főként Magyarország értékeire fókuszálok a munkám során, ezeket igyekszem megörökíteni. Végigjártam hazánk összes fürdőjét, a borvidékeket. Úgy gondolom, egy ilyen weboldal hasznos nekem, mert a hobbimnak élhetek, és talán másoknak is, akik például kirándulóhelyet keresnek, vagy szívesen megtekintenék szűkebb és tágabb környezetünk értékeit egy-egy részletes fotósorozaton – emelte ki a weboldal ötletgazdája.

Az internetes galériába minden héten több új képanyag kerül fel, melyekre hetente 2-3 órát szán a fotósorozatok gondozója, hiszen a gyűjteményt minden alkalommal szöveges leírással is gazdagítja.

– Legutóbb az aradi várat volt nagy élmény lefényképezni, nyáron pedig a Felvidék kerül a kamerám elé a szabadságom ideje alatt. Sokat utazom a fotókért, Erdélyben például több mint száz alkalommal jártam – tette hozzá.

Mint megtudtuk, a helyi fotográfust sokan keresik meg azzal, hogy képeket kérjenek kiadványokhoz, szakdolgozatokhoz, melyekre sohasem mond nemet.  A több mint száz kiállítást maga mögött tudó fotós internetes számlálója ezekben a napokban már 2 millió vendég körül jár, de lapunknak elmondta: a következő évtizedekre is van elég ötlete és úticélja a környék legszebb értékeinek bemutatására. 

GYULAI HÍRLAP • 2017. július 05. 10:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)