Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Várfürdő adott otthont az MLSZ strandfocikupájának

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. június 28. 15:30
A Gyulai Várfürdő adott otthont az MLSZ strandfocikupájának
A tornán U14-es és az U16-os korosztályú csapatok indulhattak
P1210352.JPG

Megnyitó és szabályismertetés a torna előtt

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Strandlabdarúgó-tornát rendezett az MLSZ június 28-án a Gyulai Várfürdő homokpályáján. A kupa győztese automatikusan résztvevőjévé válik az országos küzdelmeknek.

A megnyitón beszédet mondott Tóth Márton, az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságának koordinátora, a résztvevőket Fodor Krisztina, a Gyulai Várfürdő marketingmenedzsere köszöntötte.

Mint azt Tóth Márton elmondta, idén második alkalommal rajtol el a strandlabdarúgó-kupa, amelynek fő célja, hogy az U14-es és az U16-os korosztályú csapatok lehetőséget kapjanak bekerülni az országos küzdelmekbe.

– Ezúton is szeretném megköszönni a csapatoknak a részvételt, valamint külön szeretném megköszönni a Gyulai Várfürdőnek a segítséget és a vendéglátó szerepét.

 

P1210390.JPG

Látványos jelenetek

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A három harmadon át tartó összecsapásoknak az értékes díjakon kívül más tétje is van, hiszen a torna győztese automatikusan résztvevőjévé válik az országos küzdelmeknek.

A fiatal labdarúgóknak az örömfutballon kívül fejlődési lehetőségeket is nyújtanak a homokban történő focicsaták, hiszen a füves borítású pályafelületekhez szokott spílereket alaposan igénybe vette a süppedős talaj. A homoknak ez a tulajdonsága az egyensúlyérzék és a stabilizációért felelős izmok fejlesztésben nyújt segítséget, a gyors döntéshozatalról már nem is beszélve.

GYULAI HÍRLAP • 2017. június 28. 14:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)