Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Családi évadzáró a Gyulai Amazonoknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. június 26. 15:25
Családi évadzáró a Gyulai Amazonoknál
Évértékelő és díjátadó is színesítette a rendezvényt

Évadzáró ünnepséget tartott a Gyulai Amazonok csapata június 25-én. A városi sporttelepen megrendezett eseményen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki együtt búcsúztatta a 2016/2017-es évet.

____Eredeti-P1210220.JPG

A Gyulai MAzonok népes családja

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Egész napos rendezvényre gyűltek össze a Gyulai Amazonok játékosai és családtagjaik. A rendezvényen sorverseny, családi foci és csocsó növelte a jókedvet. Mindenhol labdát kergető vagy a játékszert bűvölő családokat lehetett látni. Az ebéd elfogyasztása után már az évértékelésé volt a főszerep.

A Molnár Zoltánné vezette klub idén szinte minden korosztállyal tarolt. Az NB II.-es csapat bajnoki címe után az U18-as gárda is bajnok lett a keleti csoportban, az U15-ös együttes pedig ötödik helyen végzett a hetvenkét csapatot felvonultató félpályás bajnokságban. A Bozsik-programban szereplő korosztályok (U7, U9, U11, U13) is megkapták az idei év játékáért a jutalmukat, illetve az U18-as együttes is átvehette az MLSZ által elküldött aranyérmeket.

 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

Mint minden évben, idén is korosztályonként díjazták a legtöbbet fejlődött játékosokat: Kurta Veronikát (U7), Freiberger Stellát (U9), Hack Fannit (U11), Sztrein Virágot (U13), Mázik Flórát (U15), Balogh Noémit (U18) és Erdélyi Angélát (NB II.).

A klub minden egyes játékosa ajándékban részesült, de a szülők és a játékosok is ajándékkal köszönték meg a Molnár Zoltánné és a Fülöp Diána-Molnár Ágnes alkotta edzőpárosnak az egész éves munkát.

Az átadás után kifulladásig folytatódott a vegyes csapatos „amazon foci” és a sorverseny. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)