Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négy órán belül elfogták a kerékpártolvajt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. június 10. 14:00
Négy órán belül elfogták a kerékpártolvajt
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Medgyesegyházán, az egyik élelmiszerbolt elől június 9-én 7 óra körül elloptak egy kerékpárt. A rendőrök a környéken működő kamerák felvételeinek segítségével négy órán belül megtalálták azt a 61 éves román férfit, aki elvitte a biciklit. 

A férfit Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette. A rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. A kerékpárt lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának.

Békéscsabán, a Zsíros utcában június 9-én este fél 10 körül elesett, és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság június 9-én szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, aki segédmotor-kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség február 8-ától másfél évre eltiltotta a járművezetéstől. Békéscsabán, a Veres Péter utca és a Rózsa utca kereszteződésében igazoltatták, majd előállították. Az ittasság gyanúja is felmerült, amelyet a rendőrkapitányságon két mérés is megerősített. A férfit a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei június 9-én este fél 9-kor elfogtak egy férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság garázdaság miatt elfogatóparancsot adott ki. A 43 éves békéscsabai Sz. Lászlót előállították a rendőrkapitányságon, és bűnügyi őrizetbe vették.

Egy órával később, este fél 10-kor a mezőkovácsházi rendőrök is elfogatóparancs alapján intézkedtek. Egy dombegyházi férfit fogtak el, aki ellen lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja. Az 59 éves H. Ferencet a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)