Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csúcson a fürdővárosi vízilabda!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. június 09. 16:15
Csúcson a fürdővárosi vízilabda!
Aranyérmes lett a Gyulai Vízilabda Klub 2004-es korosztálya

A III. korcsoportos vízilabda-vidékbajnokság alapszakaszának 5. fordulóját rendezték meg május 20–21. között Nyíregyházán. A kék csoport listavezetőjeként vízbe szálló Gyulai Vízilabda Klub két győzelemmel, egy vereséggel és egy döntetlennel zárta a versenyt. Remek teljesítményével a Béládi Csaba irányította együttes a tabella első helyén fejezte be a bajnoki idényt. 

____Eredeti-IMG_8475.JPG

A gyulai vízilabdázók

Fotó: Gyulai Vízilabda Klub

A fürdővárosi pólósok Szentes, Miskolc, Nyíregyháza és Sátoraljaújhely csapatait utasították maguk mögé. Az aranyba öltözött egyesület legkiemelkedőbb játékosa Gellény Zétény Benjámin volt, aki a csapat kapitánya és vezéregyénisége.

A csapat tagjai: Gellény Zétény Benjámin, Bucsi Ferenc, Szaszák Tamás, Pápai Martin, Veres Virág, Kovács Áron, Szöllösy Marcell, Takács Ádám, Dobos Ferenc, Paksi Gergő, Dimák Csanád, Schriffert Bulcsú és Pálfi Bálint.

A 2004-es korcsoport mögött már ott sorakoznak a 2005-ös és a náluk is fiatalabb vízilabdázó-palánták. A Fodor Zsombor, Szaszák Péter, Hanyecz Benjámin János, Lisztes Zsombor, Szanyi Vencel, Juhász Borisz, Freiberger István László, Peres István, Demkó Emma, Schriffert Zille és Demkó Balázs Alfréd már alig várja, hogy a mostani siker útjára léphessen.

– Van, akivel már négy éve foglalkozom a tizenkét tagú gyulai csapatból. Úgy érzem, hogy ezzel a győzelemmel beérett a munkám. Az egész csapat nagyon sokat tettek azért, hogy ez a vágyálom teljesüljön – mondta lapunknak Béládi Csaba.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)