Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Rangos mezőny a XIXO Openen! Új aljegyzője van a fürdővárosnak!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. június 09. 16:45
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Rangos mezőny a XIXO Openen! Új aljegyzője van a fürdővárosnak!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

Heti lapszámunkban többek között arról írunk, hogy rangos mezőny gyűlik össze a gyulai XIXO Openen. Az ingyenesen látogatható nemzetközi teniszversenyt június 10–18. között rendezik meg a fürdővárosban. Címlapfotónk a múlt heti EDÜ egyik leglátványosabb programján készült: a Gyulai Hírlap fotósa, Rusznyák Csaba a fiatalok fáklyás felvonulását kapta lencsevégre.

OLVASNI JÓ!

Fotó: Gyulai Hírlap  

A friss Gyulai Hírlapban arról is beszámolunk, hogy új aljegyzője van a városnak. Csige Gábor a nyugdíjba vonuló Varga Erzsébetet váltotta a poszton.

Tövisháti Zsuzsa, a Békés Megye Ifjúságáért Egyesület elnöke mondott ünnepi beszédet a nemzeti összetartozás napja alkalmából Gyulán. A június 2-i megemlékezésről lapunk harmadik oldalán olvashatnak.

Életműdíjjal ismerték el Dékány Ferencet, a Deka Union Kft. tulajdonosát Szombathelyen. A kolbászkirálynak ez volt a harmadik ilyen jellegű elismerése, hiszen korábban a Csabai Kolbászfesztivál és a Magyar Termék Nagydíj Pályázat életműdíját is megkapta. A részletekről szintén a harmadik oldalra lapozva tudhatnak meg többet olvasóink.

Lapunk ötödik oldalán a fürdővárosi képviselő-testület legutóbbi üléséről írunk. Tudósításunkból azt is megtudhatják, hogy a Településfejlesztési Operatív Program támogatásával több mint 160 millió forintból újítják fel a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. székházát. A beruházás keretében egyebek mellett kicserélik a nyílászárókat, és leszigetelik az épületet.

Aranyérmet nyert Daka Anett, a Gyulai Várfürdő úszója a májusi, Hódmezővásárhelyen megrendezett Országos Ifjúsági Bajnokságon. Az úszó eredményeiről lapunk hetedik oldalán számolunk be.

Kovács Emil Lajos képeit állították ki a gyulai Tájvízházban. A június 2-i megnyitón Fábián Irén méltatta a szatmárnémeti festő munkásságát: a fürdővárosi képzőművész ámulatba ejtőnek és sziporkázónak nevezte a tárlaton látható alkotásokat. A kiállításról szóló tudósításunkat a tizedik oldalon közöljük.

Magyari Barna jegyzetében a kissé lázas hölgyek simogatásához hasonlítja a nyári hőséget. Állásbörze rovatunkban bolti eladót keresünk, Csevegő rovatunkban a várfürdő előtt sorban álló vendégekről írunk, Piacolás rovatunkból pedig kiderül, mennyiért árulják a zöldborsót a helyi termelők. 

* * *

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), Buszpályaudvari non-stop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi non-stop (Liliom köz), Reoma büfé (Várkert u. 1.), Szőlőskert ABC (Szőlőskert utca 16.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Sarok ABC (Széchenyi u. 7/1.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), Vasútállomás újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), Piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri DohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9-11.), Kórházi újságospavilonTörökzugi Kiss ABCTörökzugi dohányboltBuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út). 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)