Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az ötödik helyen végzett a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata a Danone Kupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. június 06. 17:00
Az ötödik helyen végzett a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata a Danone Kupán
A torna országos bajnoka New Jersey-ben képviselheti hazáját

Nyolc csapat versengésétől volt hangos a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia utánpótlásközpontjának pályája május 27-én. A Danone Focikupa a Gyermekekért elnevezésű országos, U12-es gyermeklabdarúgó-torna regionális elődöntőjében a Várfürdő-Gyulai Termál FC U12-es utánpótláscsapata is versenybe szállt.

____Eredeti-P1190123.JPG

Gyulai robogás

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Danone és az MLSZ által rendezett tornán Csepregi György fiainak a házigazda Békéscsaba Labdarúgó Akadémia csapata mellett Törökszentmiklós, Karcag, Hódmezővásárhely, Orosháza, Makó és a Grosics Akadémia együtteseivel kellett versenyt futnia a végső győzelemért. A Csepregi György vezette csapat két győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyen fejezte be a versenyt. 

A torna tétje az országos döntőbe jutás volt. A győztes New Jersey-ben sorra kerülő nemzetközi döntőben képviselheti hazáját. A torna különlegessége az volt, hogy a részt vevő labdarúgó akadémiák bevonásával a Danone és az MLSZ sportszer- és sportfelszerelés-gyűjtést szervezett, amellyel a programon tavaly részt vevő, állami gondozásban lévő, illetve nevelőszülőknél élő gyerekeket segítik.

Eredmények: Törökszentmiklós–Várfürdő-Gyulai Termál FC 2–1, Makó–Várfürdő-Gyulai Termál FC 3–0, Várfürdő-Gyulai Termál FC–Karcag 4–2. Helyosztó: Orosháza–Várfürdő-Gyulai Termál FC 2–2, büntetőrúgásokkal a fürdővárosi együttes diadalmaskodott.

A torna végén a csapat legjobb játékosaként Király Richárd különdíjat vehetett át.

A csapat tagjai: Kónya Márk, Herceg levente, Turbucz Ádám, Havas Máté, Farkas Ferenc, Király Richárd, Barna Ádám, Szekeres Máté, Schliffert Dániel, Czinó Kevin, Ruzsa Norbert, Szabó Csanád, Király Balázs, Tóth Dániel és Új Kristóf.

– Összességében nagyon jó, harcos mérkőzéseket játszottunk, szégyenkezésre nincs okunk. A játék alapján a 3–4. hely lett volna a reális, de így is dicséretet érdemelnek a fiúk – mondta lapunknak Csepregi György

GYULAI HÍRLAP • 2017. június 06. 17:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)