Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Játékra hívja a városba érkező vendégeket a Gyulahús

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. május 30. 16:08
Játékra hívja a városba érkező vendégeket a Gyulahús
A szolgáltatók és szállásadók sem maradnak díjazás nélkül

Új játékot indít a Gyulahús Kft., a cég a városba érkező turistáknak szeretné emlékezetessé tenni az itt eltöltött időt. A június 1-jétől december 31-ig tartó promócióval a vendégek és a szállásadók is jól járhatnak. A részletekről Gila Éva, a Gyulahús marketingmenedzsere és Pikóné Tóth Henriett, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingasszisztense beszélt lapunknak.

gila éva, a Gyulahús marketingmenedzsere

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Régóta dolgozunk azon, hogy bevonzzuk a turistákat márkaboltunkba – mondta Gila Éva. – Nagyon jó ajándék lehet, ha valaki hazatér, akkor egy csipetnyi Gyulát magával vihet. Ezt szeretnénk erősíteni azzal, hogy aki vendégként érkezik a városba, és 2500 forint feletti összegben vásárol a boltunkban, ajándékot kap tőlünk.

A részvétel rendkívül egyszerű: a szolgáltatóknál és szállásadóknál a vendégek szórólapokat találnak, amelyeken szerepel a márkabolt elérhetősége és a játékfelhívás. A vásárlást igazoló blokkot és a szórólapot kell felmutatni a pénztárosnak – természetesen ez csak egyszer lehetséges –, amely után már csak az ajándékot kell átvenni.

 

pikóné tóth henriett, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingasszisztense

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A játéknak azonban ezzel nincs vége, ugyanis a szállásadók is meglepetésben részesülhetnek. Ezt Pikóné Tóth Henriett mondta el lapunknak.

– A legtöbb szolgáltatóval és szállásadóval kapcsolatban vagyunk, így megállapodásunk szerint partnereink rajtunk keresztül juthatnak a szórólapokhoz és plakátokhoz. Ezzel kapcsolatban már ki is küldtünk egy tájékoztatót tagjaink részére. Fontosnak tartjuk, hogy a hasonló promóciók során összefogjanak a város turizmusában érdekelt szereplők. Férőhely- és kapacitásarányosan a legtöbb vendéget a márkaboltba küldő szolgáltatókat is rangsorolják, ők külön díjazásban részesülnek.

Gila Éva hozzátette, időközben elindult a Gyulahús hivatalos Facebook-oldala is, amelyen az akciókat, valamint az akciókhoz köthető kóstolókat is nyomon követhetik az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)