Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Teljes fordulaton dolgoztak a kékruhások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. április 02. 09:45
Teljes fordulaton dolgoztak a kékruhások
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Könnyű sérüléssel járó baleseteknél, ittas járművezetőkkel szemben és súlyos testi sértés kísérlete miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében április 1-jén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Battonya és Dombegyház között 0 óra 10 perckor egy személyautó letért az útról, megpördült, és a szántóföldön állt meg. Az autó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Békéscsaba külterületén 4 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi letért az útról, egy oszlopnak, majd több fának is nekiütközött. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön, a Polányi utca és a Fő utca kereszteződésében 11 óra 30 perckor összeütközött egy személyautó és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A kerékpáros könnyebb sérüléseket szenvedett.

Békéscsabán a Franklin utca és a Pataky László utca kereszteződésében 17 óra 30 perckor összeütközött két személygépkocsi. Senki sem sérült meg, de a gyanú szerint az egyik autó vezetője ittasan közlekedett, ezért a rendőrök előállították.

Rajta kívül még két autóst állítottak elő a rendőrök április 1-jén. Ők a gyanú szerint ittasan vezettek. Egyiküket 9 óra 40 perckor Békésen, a Rákóczi utcában állították le, a másik férfit pedig néhány perccel 22 óra után Vésztőn, a Madách utcában igazoltatták. Mindkettőjüknél a helyszíni és az azt követő két újabb mérés eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök bevonták a vezetői engedélyüket, illetve büntető feljelentést tettek ellenük.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság április 1-jén őrizetbe vett egy férfit, aki 18 óra 20 perc körül békéscsabai lakásukban vitatkozni kezdett nevelt fiával, majd egy késsel megszúrta. A sértett az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség az 59 éves B. Cs. -t súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)