Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittas volt a férfi, aki belehajtott az Élővíz-csatornába

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. március 20. 15:17
Ittas volt a férfi, aki belehajtott az Élővíz-csatornába
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Négy autós, valamint egy segédmotor és egy mezőgazdasági vontató vezetője ellen indult büntetőeljárás ittas járművezetés gyanúja miatt március 19-én Békés megyében. 

Mezőberényben, a Petőfi utcán 9 óra 15 perc körül egy szeghalmi férfit ellenőriztek a rendőrök. Személygépkocsit vezetett, és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. Ezután még két légalkoholmérés következett, amelyek eredménye szintén pozitív lett. A férfitől elvették a vezetői engedélyét, és büntető feljelentést tettek ellene.

Negyed órával később Gyulán, a Part utcában egy tolató autó vezetője belehajtott az Élővíz-csatornába. A férfi, aki nem sérült meg, elismerte, hogy ittasan vezetett. A vezetői engedélyét bevonták, és büntetőeljárás indult ellene.

Békéscsabán, a Dobos István utcán 10 óra 15 perc körül szintén egy személyautó vezetőjénél merült fel az ittas járművezetés gyanúja. A rendőrjárőrök mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték, majd büntető feljelentést tettek ellene, a jogosítványát pedig bevonták. 

A negyedik férfit Sarkadon, a Hajdú utcában ellenőrizték 11 óra 45 perc körül. Nála is alkoholfogyasztást jelzett a szonda, ezért őt is előállították mintavételre és orvosi vizsgálatra. Segédmotoros kerékpárt vezetett, de vezetői engedélye soha nem volt, és a motorján nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás. A rendőrjárőrök a méhkeréki férfi ellen büntető és szabálysértési feljelentést tettek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei Gádorosról, a Kossuth Lajos utcából 12 óra előtt néhány perccel állítottak elő egy férfit, aki a gyanú szerint ittasan vezette személygépkocsiját. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét, és ellene is büntető feljelentést tettek.

Füzesgyarmaton, a Zrínyi utcában 13 óra 15 perc körül állítottak le a rendőrök egy mezőgazdasági vontatót, amelynek vezetőjénél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. Újabb két, pozitív eredménnyel zárult mérés után a füzesgyarmati férfi jogosítványát elvették, és feljelentették.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)