Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az esküvői szakma legjobbjait díjazták az I. Békés Megyei Wedding Partyn

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. február 20. 10:50
Az esküvői szakma legjobbjait díjazták az I. Békés Megyei Wedding Partyn
A nagyszabású gálán tizenhat kategóriában hirdettek győztest

Első alkalommal rendezték meg február 18-án a Békés Megyei Wedding Partyt a gyulai Vigadóban, amelyen az esküvői szakma legjobbjait díjazták egy nagyszabású gála keretében. Az esten tizenhat kategóriában hirdettek győztest, így megválasztották többek között a megye legjobb helyszínét, esküvőszervezőjét és vőfélyét is. A vendégeket elsőként Dernovits Péter fővédnök, a Minden, ami Szarvas rendezvényszervező ötletgazdája köszöntötte.

____Eredeti-GYHRCSD_0040.JPG

A gálán tizenhat kategóriában hirdettek győztest

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Egy másik esemény kapcsán egyeztettem, amikor szó esett arról, hogy 2012-ben már volt egy wedding party, amely egy kiállítás záróakkordja volt, a bevétel egy részét pedig jótékony célokra fordították. Ekkor született meg az ötlet, hogy egy szakmai alapokon nyugvó szavazást kellene létrehozni a szolgáltatók között, amely mindenkinek az érdekét szolgálná. Láttam benne fantáziát és potenciált, ezért a saját gondolataimat és ötleteimet hozzátéve, boldogan vállaltam a csapatommal együtt a lebonyolítás feladatát – mondta Dernovits Péter.

– Az alapgondolatunk arra épült, hogy hívjuk fel magunkra és a térségre a figyelmet –tehetséges fiatalokra, sikeres vállalkozásokra, minőségi rendezvényeken keresztül. A wedding partyval már szimbolikusan megépítettük az M44-es utat, egy egész megyét megmozgató eseményt szeretnénk hosszútávon életre hívni. Bízom abban, hogy a ma este nem az eddig munka záróakkordja, sokkal inkább egy hagyománnyá váló rendezvény első állomása. Hétfőn a stábunk összeül, és levonjuk a konzekvenciákat, majd teljes erővel arra fogunk törekedni, hogy kijavítsuk a hibákat.

A fővédnök kifejtette, hogy a verseny és a rendezvény promótálása révén, sokakhoz eljuthat a jótékonykodás üzenete is, a maguk eszközeivel pedig felhívhatják egy-egy szervezet, intézmény vagy alapítvány nehéz helyzetére a figyelmet. Idén a Gyulai Mentőalapítványra esett a választás, amelyről köztudott, hogy nehéz anyagi körülmények között kell helytállnia, mégis példamutató és magas színvonalú szolgálatot látnak el. A szakmaiság, az alázatosság és a segítségnyújtás tehát a fő motiváció.

 

____Eredeti-GYHRCSD_0019.JPG

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az esten jelen volt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója, aki a tiszteletbeli fővédnök posztját töltötte be, és megköszönte azt, hogy a jótékonyság célpontja a Gyulai Mentőalapítvány lett. Kiemelte, hogy az esküvő életünk egyik nagy eseménye, a mentőszolgálat pedig sok nagy életeseménynél van a helyszínen, és a munkájuk dönti el, hogy hogyan zárulhat a pillanat. Tavaly körülbelül egymillió esetben nyújtott segítséget az országos mentőszolgálat, ebből pedig több mint ötezer volt olyan, amelynél a mentősök helytállása adta vissza valakinek az életét. Győrfi Pál azt mondta, hogy egyeztetett a Gyulai Mentőalapítvánnyal, amely természetesen nem magára fogják költeni a kapott összeget, hanem olyan eszközöket szeretne vásárolni, amellyel még hatékonyabban végezheti majd a munkáját.

A köszöntők után jött a gálaest legizgalmasabb része, amikor Nagy Róbertnek, a Békéscsabai Jókai Színház színművészének konferálása mellett hirdették ki a tizenhat kategória győzteseit. A díjak átadása közötti szünetekben színházi performanszokkal szórakoztatták a közönséget, a vacsoráról pedig Fodor Mihály, olimpiai ezüstérmes szakácsmester gondoskodott.

 

____Eredeti-GYHRCSD_0083.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az I. Békés Megyei Wedding Party díjazottjai:

Helyszín kategória – Bréda-kastély

Vendéglátó kategória – Kornélia étterem

Esküvőszervező kategória – V-Art Rendezvényszervezés

Ceremóniamester kategória – dr. Asztalos Gábor és Bertha János „Jimmy bohóc”

Vőfély kategória – Puju János

Zenekar kategória – Grund Zenekar

DJ kategória – Oszlács Norbert

Fotográfus kategória – Jenei Péter

Filmes kategória – JB Movie

Dekoros kategória – Tündér Rendezvényszervezés és Frigytervező

Ruhaszalon kategória – Bianca Esküvői Szalon

Rendezvénykellék kategória – Gellény Birtok

Esküvői kiegészítő kategória – MemoArt Stúdió

Különleges esküvői szolgáltatás kategória – Bende Róbert

Cukrász kategória – Ficsor Cukrászda

Közönségdíjak – Barbi Zsolt, Ficsor Cukrászda, Ricsi Trió

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)