Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az Oscar-gálához hasonlóan díjazzák Gyulán az esküvői szolgáltatókat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. február 17. 11:35
Az Oscar-gálához hasonlóan díjazzák Gyulán az esküvői szolgáltatókat
A Békés Megyei Wedding Partyn 16 kategóriában osztanak ki szobrokat

Február 18-án Békés megyében első alkalommal rendezik meg az esküvői szakma díjátadó gáláját, melyen kiderül majd, ki volt 2016 legjobb esküvői szolgáltatója. A nem mindennapi esemény apropóját annak szervezője, Dernovits Péter ismertette lapunknak.

____Eredeti-eskuvo_doublejjcom.jpg

 

Forrás: Doublejj.com

– A Minden, ami Szarvas alapgondolata arra épül, hogy hívjuk fel magunkra a figyelmet sikeres vállalkozásokon, tehetséges fiatalokon, minőségi rendezvényeken keresztül, a fejlődő turizmus érdekében – kezdett bele történetükbe az ötletgazda.

– A Wedding Party rendezvénnyel mi már szimbolikusan megépítettük az M44-es utat, és az egész megyén átívelő, az egész megyét megmozgató eseményt szeretnénk életre hívni. Az esküvőkön, lakodalmakon részt vevő, dolgozó cégeket, vállalkozásokat kértük fel arra, hogy véleményezzék saját kollégáikat a piacon résztvevő konkurenciájukat, ezzel pedig az Oscar-gála mintájára egy díjkiosztó gálaesten szeretnénk a legjobb 16 díjazottnak a legjobbnak járó szobrot átnyújtani – részletezte Dernovits Péter.

A szervező hozzátette, hogy a szabályok értelmében a titkos szavazáson való részvétellel vált jogosulttá arra egy-egy szolgáltató, hogy rá is szavazassanak kollégái. A gyulai Vigadóban megrendezett eseményen díjazzák többek között a legkiválóbb esküvői helyszíneket, esküvőszervezőket, ceremóniamestereket, de még a rendezvénykellékesek, a zenekarok és a lemezlovasok között is kiválasztják majd a legjobbakat. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)