Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ahol házias ízekkel várnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2017. február 15. 17:20
Ahol házias ízekkel várnak
Menüztetést vállal a Gyulahús Kft.

Menüztetést vállal a Gyulahús Kft. – tudta meg lapunk Sproch Róbert konyhafőnöktől. Magánszemélyeket és kisebb intézmények jelentkezést is várják a kezdeményezés kapcsán.

____Eredeti-IMG_2448.JPG

 Házias ízekkel vár mindenkit a Gyulahús Kft. 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Egy ebéd ára 680 forint, ebédjegyet pedig a Béke sugárút 50. szám alatti márkaboltban lehet vásárolni. A menüt a konyha ebédlőjében is el lehet fogyasztani, de aki haza kívánja vinni az ebédet, annak ételhordóval kell érkeznie.

– A fő profilunk az, hogy a dolgozóinkat lássuk el reggelivel, ebéddel és vacsorával, emellett a szabad kapacitásunkat szerettük volna lekötni azzal, hogy a város lakosainak is főzünk. Jelenleg is két autó járja Gyula utcáit a menükkel. Egyfajta menüt főzünk, az étlapon pedig a teljes havi menüsor megtekinthető. Megpróbálunk házias ízekkel dolgozni, de nem zárkózunk el az új ízektől sem. Ügyelünk arra, hogy jó minőségű alapanyagot szerezzünk be, és ezeket úgy készítsük el, hogy a beltartalmi értékek és a látvány is megfelelő legyen – mondta Sproch Róbert.

A menüztetés mellett heti akciókkal és ételkóstolással igyekszik kedveskedni vásárlóinak a Gyulahús Kft. Február 17-én, pénteken 11.30–13.30 között a Béke sugárúti márkaboltban, 8.30–10.30 között pedig Békéscsabán, az Andrássy út 71–73. alatti üzletben lesz lehetőség a Gyulai majoránnás májas kóstolására és megvásárlására.            

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)