Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági bált szervez a gyulai református iskola

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. február 14. 13:40
Jótékonysági bált szervez a gyulai református iskola
A február 18-i eseményen a felnőtteket zenével, a legkisebbeket gyermekprogramokkal várják
____Eredeti-magveto.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Február 18-án tartja idei jótékonysági bálját a Magvető Református Általános Iskola kollekítvája. A Gyulai Református Iskoláért Alapítvány gondozásában megszervezett eseményre a felnőttek mellett a kisebbeket is várják. 

– Legalább 10 éve rendezzük meg ezt az eseményt, és idén is nagyon várjuk – kezdett bele a program ismertetésébe dr. Nagyné Sullai Márta, a szervezők egyike. 

– A délután a gyermekek műsorával kezdődik majd, akik különböző zenés és prózai előadásokkal kedveskednek majd a megjelenteknek, utána  következik a vacsora. A tapasztalatunk az, hogy a felnőttek szívesebben jönnek, ha a diákok számára is nyitott a rendezvény – tette hozzá.

A szervező elárulta, hogy a befolyt összegből főként a tanulmányi versenyeken részt vevő diákok utaztatását finanszírozzák, de az osztálykirándulásokba is besegítenek, ha szükséges. 

Dr. Nagyné Sullai Márta hozzátette: ebben az évben a felnőtteket zene, az apróságokat viszont számos különleges program szórakoztatja majd az arcfestéstől a társasjátékokon át az asztalifociig. 

A jótékonysági bált február 18-án tartják a gyulai Tölgyfa étteremben, 17 órai kezdettel. Támogatói és vacsorajegyek az iskola gazdasági irodájában válthatók. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)