Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pest megye határában, valamint Letenyén és Berzencén már szabad a pálya!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. január 14. 14:15
Pest megye határában, valamint Letenyén és Berzencén már szabad a pálya!
Mérsékelték a teherautókra vonatkozó forgalomkorlátozást
Néhány útszakaszon visszavonták a január 13-án bevezetett 7,5 tonnás súlykorlátozást – tájékoztatta lapunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Mint arról korábban beszámoltunk, az ónos eső és a hóesés miatt több megyében is korlátozták a teherautó-forgalmat.

Fejér megyében, Bicske és Zsámbék között (a 1104-es jelű út 0+000 – 7+281 km szelvények közötti szakaszán) továbbra is érvényben van a 7,5 tonnás súlykorlátozás. 

Pest megyében, a 102-es főúton az M1-es autópályától Pilisjászfaluig (a 10-es főút teljes szakaszán) szintén érvényben van a tilalom, a megye határában azonban már ráengedi a rendőrség a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsikat a 10-es főútra. A 8102-es jelű úton, az 1-es főúttól Budakalászig továbbra is tiltott a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsik közlekedése.

A 6-os számú főút Baranya megyei szakaszán, a mecseknádasdi Bagoly csárdától a pécsváradi MOL-kútig ugyancsak érvényben van a tegnap bevezetett 7,5 tonnás súlykorlátozás.

A magyar–horvát határon már csak Barcsnál korlátozzák a 7,5 tonnásnál nagyobb tehergépjárművek kilépő forgalmát, Letenyén és Berzencén a korlátozás megszűnt.

Az útviszonyokról, az aktuális forgalmi helyzetről és a balesetek miatti korlátozásokról a cég diszpécserszolgálatainál és Útinform szolgálatánál (06-1-336-2400) érdeklődhetnek az autósok a nap 24 órájában. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)