Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több megyében korlátozzák a teherautó-forgalmat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. január 13. 13:33
Több megyében korlátozzák a teherautó-forgalmat
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. sajtóközleménye

A Nógrád megyében, illetve Szlovákiában kialakult időjárási körülmények miatt a 2-es főút Pest és Nógrád megyei szakaszán megtiltották a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését. Az M2-es autóúton a Rádi csomópontnál állítják félre a nehéz gépjárműveket. A terelést a rendőrség végzi.

Heves megyében az időjárásra való tekintettel 7,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be a megye két útján. A 21-es főúton Apcnál, és a 23-as főúton Pétervásáránál a Nógrád megye felé tartó tehergépkocsikat félre állítják. 

25-ös főúton Eger és Kerecsend között 7,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be, Maklár felé terelik a tehergépjárműveket.

A szlovák hatóságok a Nógrád megyei határátkelőhelyeken tovább korlátozták a Szlovákiába tartó tehergépkocsik közlekedését, 11 órától már a 3,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsikra is vonatkozik a kamiontilalom.

A havazással érintett területeken a Magyar Közút Nonprofit Zrt. folyamatosan síkosságmentesítési, illetve hóeltakarítási munkálatokat végez.

A közlekedők az útviszonyokról, az aktuális forgalmi helyzetekről, balesetek miatti korlátozásokról a cég diszpécserszolgálatai mellett a társaság Útinform szolgálatánál (06-1-336-2400) is érdeklődhetnek 0-24 órában, minden elérhetőségük megtalálható a www.utinform.hu oldalon, ahol számos további hasznos közlekedési információhoz juthatnak az autósok.

További információk: Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály, www.kozut.hu.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)