Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstös terematléták

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. december 20. 11:00
Ezüstös terematléták
A „Lila” iskola is képviseltette magát a Sport XXI. Alapprogram versenyén
A Sport XXI. Alapprogram terematlétikai verseny dél-alföldi régiójának a megmérettetése zajlott Kecskeméten, a Lánchíd utcai általános iskola tornacsarnokában december 9-én. Gyula városát három iskola képviselte, melyek tanulói két korcsoportban álltak rajthoz.
____Eredeti-futas_en.wikipedia.org.jpg

Képünk illusztráció

Forrás: En.wikipedia.org

Mint azt Vinczéné Forgách Ágnes csapatvezetőtől megtudtuk, az U11-es (2007–2006-ban születettek) és az U13-as (2005–2004-ben születettek) korcsoportokban rajhoz álló gyulai csapatokban nyolc tanuló szerepelhetett.

A lebonyolítás során elsőként a sprintváltóra került sor, majd három ügyességi számban tíz helyszínen folytatták a csapatok a küzdelmeket. A játékosok medicinlabda-dobásban, illetve hármas (ötös) ugrásban, majd a záró versenyszámban, a hosszúgát-váltóban mérhettek össze ügyességüket. 

Az U11-es korosztályban az 5. Sz. általános iskola és sportiskola csapata a második helyen végzett. Csapattagok: Mócz Martina, Tapasztó Boglárka, Várkonyi Laura, Prohászka Máté, Farkas Milán, Kovács Zalán, Hegyesi János és Lázok Bence. Felkészítőjük: Vinczéné Forgách Ágnes.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)