Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előkarácsonyoztak a gyulai 8. Számú Idősek Klubjában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. december 15. 16:42
Előkarácsonyoztak a gyulai 8. Számú Idősek Klubjában
Az ünnepséget a Magvető Református Általános Iskola tanulóinak műsora színesítette
Karácsonyi ünnepséget tartottak a gyulai 8. Számú Idősek Klubjában december 15-én. A Csokonai utcai intézményben a hagyományokhoz hűen zenés produkciókkal, saját készítésű ajándékok átadásával és egy kis vendégséggel telt az ünnepvárás.
____Eredeti-alap.jpg

finom sütemények várták a vendégeket

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A program ezen a különleges napon az intézményvezető köszöntőjével indult. Mundruczóné Magyar Szilvia ünnepi hangulatú verssel köszöntötte a megjelenteket, majd az üdvözlő gondolatok után felkonferálta a Magvető Református Általános Iskola tanulóit.

Az intézmény első embere lapunknak elárulta, a hagyományosan megrendezett eseményre idén mintegy 30 vendéget vártak a szervezők.

– Izgultunk, hogy a vendégeink megijednek ettől a beköszönt rossz időtől, de szerencsére szép számmal eljöttek hozzánk. Magunk horgoltunk karácsonyfadíszeket, sütöttünk mézeskalácsot, amit a diákoknak adunk majd át. Házi szaloncukrot is készítettünk az ünnepekre – fejtette ki a klub vezetője.

A diákok megható műsorukban egyházi dalokkal, versekkel és hangszeres dallamokkal vidították fel a klub idős látogatóit.

– Karácsonyi, adventi műsorunkra november óta készülünk az iskola felsőseivel. Nagyon várják az előadást, de természetesen egy kis izgalom is van bennük ilyenkor – emelte ki a diákok felkészítője, László Olga.

A műsort a polgármester ünnepváró gondolatai követték. Dr. Görgényi Ernő ezúttal ünnepi versidézettel köszöntötte az időseket, majd átadta a városvezetés ajándékát. A kora délutáni esemény az időközben összegyűlt házi sütemények elfogyasztásával és az idősek kézzel készített karácsonyfadíszeinek átadásával zárult.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)