Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Telt házzal várják az ünnepeket a gyulai szállodák

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • E. Sz. • HÍREK • 2016. december 16. 09:00
Telt házzal várják az ünnepeket a gyulai szállodák
A szállásadók műsorral és különleges menüvel készülnek a karácsonyi vendégeknek
Továbbra is népszerű turisztikai célpont Gyula városa a belföldi és a külföldről érkező turisták körében egyaránt. Az téli időszak ünnepeinek közeledtével annak igyekeztünk utánajárni, milyen év végi programokkal készülnek a gyulai szállodák, illetve mennyire népszerűek karácsonyi és szilveszteri csomagjaik.
____Eredeti-korcsolya.jpg

Képünk illusztráció 

Fotó: Pénzes Sándor 

A Wellness Hotel Gyula értékesítési munkatársa, Gál Anikó lapunknak elárulta: rengetegen foglaltak szállást náluk idén decemberben is.

–  Az előző évekhez hasonlóan idei is számos szórakoztató műsorral készülünk az ünnepi időszakra. Ilyen például Salamon László bűvész show-ja, a hastáncbemutató és az élőzenés műsor. A téli szünet ideje alatt a gyerekeket – a hét minden napján – interaktív programokkal, kézműves-foglalkozásokkal várjuk a térségben egyedülálló, 300 négyzetméteres Csigakert Játszóházunkban – fejtette ki Gál Anikó.

A szakember hozzátette: nem panaszkodnak idén sem, nagy örömükre szolgál, hogy szállodájuk a téli szünet és az ünnepek alatt is telt házzal üzemel.

A Hunguest Hotel Erkelben is nehezen találhatnak már helyet az ünnepekre a belföldi és külföldi látogatók. Kun Bernadett, a szálloda értékesítési vezetője hangsúlyozta: minden évben hasonlóan népszerű a szilveszteri időszak.

– Karácsonykor és szilveszterkor mindvégig telt házzal üzemelünk. A vendégeknek ezekben az időszakokban különféle programokkal kedveskedünk: december 24-én a gyerekek animátorainkkal karácsonyfát díszíthetnek, este pedig a nálunk folyamatosan fellépő Szabó Eszter karácsonyi előadását hallgathatják meg a vendégeink gyertyafényes, pezsgős-forralt boros vacsora mellett. A séfünk ezekre a napokra speciális karácsonyi menüvel készül. A szilveszter nálunk már 29-én kelezdődik egy „elő bulival”, amit a Három Amigo zenekar biztosít két teljes estén át, valamint 30-án a kaszinózásba is belekóstolhatnak a vendégek – részletezte a szálloda munkatársa.

Kun Bernadett hozzátette: a város legnagyobb szállodájában a szilveszteri gálavacsora két helyen zajlik majd, a hangulatot a Mediterrán zenekar élőz enével, MT Junior pedig Retro diszkóval biztosítja. Emellett mindennap animátoraik gondoskodnak arról, hogy a legkisebbeknek tartalmas legyen a városunkban töltött idő.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)