Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb nagy lépés a jótékony cél felé

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2016. december 09. 10:30
Újabb nagy lépés a jótékony cél felé
A Clean-Way Kft. félmilliós adománnyal segíti a Békés megyei koraszülöttmentő beszerzését
P1120953.JPG

dr. Fodor Zsuzsanna és Petrovszki Krisztián

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Adományátadó eseményre voltak hivatalosak a sajtó képviselői december 9-én: a Clean-Way Kft. irodájában megtartott sajtótájékoztatón Petrovszki Krisztián, a cég ügyvezetője jelképesen átadta félmilliós adományát dr. Fodor Zsuzsannának, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumának tagjának.

– A környezetvédelemmel és a fenntartható fejlődéssel foglakozó cég ügyvezetőjeként alapfilozófiám, hogy a hátrányos helyzetben lévőket, a gyermekeket vagy a betegeket megpróbáljuk támogatni. A fenntartható fejlődésnek egyik alappillére a társadalmi felelősségvállalás, ezért társaságunk alapításától kezdve folyamatosan segítetette a különböző cégeket és alapítványokat. A koraszülöttmentő beszerzése is olyan kezdeményezés, amelyet mindenféleképpen támogatni kell. Idén, mivel gyulai cég vagyunk, ezt a helyi kezdeményezést kívántuk támogatni – nyilatkozta lapunknak Petrovszki Krisztián ügyvezető.

– A gyűjtésünk nagyjából 8 millió forinton áll, de még több millió forintnyi adományt várunk, úgyhogy karácsonyra vagy a jövő év elejére elérhetjük a 15 milliós összeget is. A mentő körülbelül 50 millió forintba kerül majd, mert ez egy speciális jármű, úgy működik, mint egy kihelyezett koraszülött osztály. Nekünk tehát meg kell vásárolnunk a vázat, a felépítményt és az összes koraszülöttosztályon található eszközt, mert az időfaktor nagyon sokat számít a koraszülött csecsemők esetében – avatta be lapunkat a gyűjtés részleteibe dr. Fodor Zsuzsanna.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)