Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula városát népszerűsítették a VII. Nyugdíjas Expón

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Szabó EszterHÍREK • 2016. december 01. 09:30
Gyula városát népszerűsítették a VII. Nyugdíjas Expón
Az idős látogatóknak ízlett a gyulai kolbász és a helyi pálinka
A Gyulai Turisztikai NKft., a Gyulai Várfürdő és több helyi szállásadó közösen népszerűsítették a várost a Budapesten megrendezett VII. Nyugdíjas Expo nevet viselő turisztikai kiállításon november 25–26-a között. A rendezvényen a Gyulai Várfürdő, a Hunguest Hotel Erkel, a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. képviseltette magát, emellett jelen volt a Park Hotel és a helyi Éva Apartmanház is. Az esemény sikeréről és részleteiről kérdeztük az érintetteket.
____Eredeti-pikone_toth_henriett.jpg

Pikóné Tóth Henriett

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

– Gyula városát népszerűsítve már a tavalyi évben is részt vettünk ezen a kiállításon, hiszen a nyugdíjasok, idősek fontos vendégeink a gyógyfürdő miatt. A standunk a színpad előtt helyezkedett el, frekventált helyen. Ide a tagszolgáltatóktól előzetesen bekért szórólapokat helyeztük el, felállítottuk a Gyulai Várfürdő, Hunguest Hotel Erkel, a Park Hotel és a saját roll upjainkat is, egy megállítótáblára pedig a nyereményjátékról szóló plakátot helyeztünk el – sorolta az esemény részleteit Pikóné Tóth Henriett, a gyulai Tourinform munkatársa. 

– A városi gasztronómiai kínálat prezentálására kóstolót is vittünk gyulai kolbászból és gyulai pálinkából, melynek nagy sikere volt. Mindkét termék egyaránt elnyerte a vendégek tetszését, szinte kivétel nélkül mindenkinek ízlettek. A kolbászból többen vásároltak is volna, de a pálinkából is vittek volna haza. A jövő évben érdemes lesz átgondolni, hogy ezeket a termékeket eladásra is kínáljuk-e – tette hozzá.

Kun Bernadett, a gyulai Hunguest Hotel Erkel értékesítési vezetője szintén örömteli lehetőségként tekintett az idősebb korosztály előbb való bemutatkozás lehetőségére. 

– Tekintettel arra, hogy a szállodánk egyik legfőbb célcsoportja a nyugdíjasok, így ez az esemény számunkra az év egyik legjelentősebb kiállítása, melyen mindig részt veszünk. Különösen fontosnak tartjuk most, hogy szenior animátorral is rendelkezünk több mint egy éve, akinek feladata a nyugdíjas vendégek részére változatos programokat biztosítani. A nyugdíjas klubszobánkban rendszeresen rendezünk kóstolóval egybekötött vásárokat, ahol a helyi termelők bemutathatják kínálatukat – tette hozzá Kun Bernadett.

A szervezők képviselője azt is hozzátette: nyereményjátékot is szerveztek, mely igencsak hatásosnak bizonyult. Az idős látogatók kiállításokon megszokottnál sokkal aktívabban töltötték ki a szelvényeket, így jövőre a helyiek még több szelvénnyel és több hasonló lehetőséggel készülnek majd. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)