Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pályán a Gyulasport NKft. leány utánpótlás-kézilabdásai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. november 30. 15:00
Pályán a Gyulasport NKft. leány utánpótlás-kézilabdásai
Két helyszínen is pattogtattak
A kisiskolás-bajnokságban szereplő U9-es korosztályú együttes november 20-án a gyulai 5. sz. általános iskola tornatermében megrendezett 2. fordulóban vette kezébe a labdát, míg az U13-as csapat november 27-én a Mezőberényben lejátszott 9. és 10. fordulóban lépett pályára.
____Eredeti-kezilabda.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: Kesport.hu

Gyulasport NKft.–Békéscsaba DKSE I. 3–10, Hódmezővásárhelyi LKC–Gyulasport NKft. 23–3. A csapat: Kurta Alma, Poroszka Petra, Várkonyi Laura, Mocsári Luca, Leiszt Nóra Kira, Zsittnyán Laura Hanna, Árgyelán Réka, Budai Réka, Veres Lili, Szilágyi Dorka.

– Az U9-es bajnokság első fordulójában Békéscsaba és Hódmezővásárhely csapataival játszottunk. A 2008-as születésű játékosokkal kiegészített csapatom az álmos kezdés után némi erőre kapott, azonban ez nem volt elég a békéscsabai csapat ellen. A következő mérkőzésen a még erősebb Hódmezővásárhellyel csaptunk össze, ahol az erőfölény miatt alulmaradtunk. A decemberi fordulóra reményeim szerint egy tüzesebb, pontosabb játékot játszó csapattal léphetek pályára – fogalmazta meg gondolatait a fordulóról Czoldán Csilla, a korosztály vezetőedzője.


Gyulasport NKft.–Köröstarcsai DSE 19–9, Gyulasport NKft.–OXXO Energy Orosházi NKC 9–19. A csapat: Tóth Mercédesz, Csukás Orsolya, Demkó Nikoletta, Faragó Magdolna Fatima, Braun Dóra, Szelezsán Georgina, Cseke Laura, Szegedi Szimóna Réka, Kovalovszki Jana, Ungor Napsugár, Kertes Sarolta, Gyetvai Dorina, Pallagi Natália, Víg Anna.

– A hétvégi fordulót megelőzően a következők szerepeltek céljaink között: a Köröstarcsát nagy gólkülönbséggel legyőzni, az Orosházával pedig egy szoros meccset játszani. Az első meg is valósult, a második csak részben. A köröstarcsai csapat ellen 19–9-re sikerült nyernünk, a 2004-esek is több játéklehetőséget kaptak és bizonyíthattak. A második mérkőzésen, Orosháza ellen, jó első félidőt produkáltunk, amit még a második félidő közepéig tudtunk tartani (12–9 volt az eredmény az Orosháza javára). Ekkor két sérülést követően nem tudtuk tartani a meccs előző szakaszában diktált tempót, így 19–9 arányban alul maradtunk. Legközelebb Csorvás és Szeghalom csapatával fogunk megmérkőzni – értékelt Czoldán Csilla, a csapat vezetőedzője.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)