Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Városunk láthatatlan hőseit köszöntötték

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. november 25. 19:37
Városunk láthatatlan hőseit köszöntötték
A szociális munka világnapját ünnepelték Gyulán
A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye munkatársait köszöntötték november 25-én a szociális munka világnapja alkalmából. A Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban minden helyi érintett összegyűlt, hogy együtt köszöntsék az év dolgozóját és telephelyét, valamint egy kis vacsorával, majd tánccal vezessék le az egész éves munka fáradalmait.
____Eredeti-IMG_3163.jpg

ünnepi műsor is volt

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

– A szociális munkások a városunk láthatatlan hősei, akik odaadásukkal, munkaszeretetükkel gondoskodnak hozzátartozóinkról, Gyula város rászoruló lakosairól – fogalmazta meg lapunknak Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője. – Ezen a napon Alt Norbert alpolgármester úr fogja megköszönni egész éves tevékenységüket, és adja át az Év Dolgozója, az Év Telephelye és az Aranypedál vándordíjat, mellyel az év legjobb házigondozóját díjazzuk – tette hozzá.

Az eseményen Alt Norbert köszöntötte a megjelenteket, aki Máriafalva történetébe avatta be a jelenlévőket, és a helyi önkormányzattal közös munka sikerét méltatta, majd végül elismerését fejezte ki minden dolgozónak.

Ezek után a Napfény Nappali Központ gondozottjai adták elő Dióbél királyfi történetét, majd a folytatásban az év legjobbjait díjazták. Idén az Év Telephelye a 3. Számú Idősek Klubja lett. Mint megtudtuk: a klub kihasználtsága kiemelkedően magas volt az elmúlt évben az idős nappali ellátás tekintetében, így szerezték meg a nem mindennapi elismerést.

A folytatásban az Év Házigondozója címet adták át, az oklevélen Bálintné Nagy Erzsébet neve díszelgett. Így ő vehette át az újonnan alapított Aranypedál vándordíjat. Az Év Dolgozója elismerését Domokosné Szántó Gyöngyi kapta meg kiváló munkájáért. A díjazott a Napfény Nappali Központban a fogyatékkal élők színjátszó csoportjának felkészítője és alapítója.

A köszöntéseket követően az intézmény és az Őszidő Közalapítvány vacsorával vendégelte meg a dolgozókat, és ahogy mindig, idén is zenés esttel zárták a rendezvényt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)