Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Támogatói nyilatkozattal gyűjthetnek a koraszülött-mentőautóra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. november 24. 19:23
Támogatói nyilatkozattal gyűjthetnek a koraszülött-mentőautóra
A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány közleménye
A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumának többen jelezték, hogy az alapítvány nevében ismeretlen személyek pénzt gyűjtenek. Az alapítvány vezetősége az alábbi felhívást tette közzé.

Tisztelt Támogatóink! Kedves Barátaink!

Az utóbbi időkben több jelzést kaptunk arról, hogy számunkra, alapítványunk tagjai számára ismeretlen személyek pénzt gyűjtenek a koraszülöttmentő megvásárlására. Ezúton szeretnénk tisztázni, hogy minden segítséget szívesen fogadunk, mindenki önzetlen támogatását nagyra értékeljük! Viszont a jövőben – a félreértések elkerülése végett –, aki segíteni szeretne, az a tevékenysége megkezdése előtt keresse fel alapítványunkat, annak képviselőjét, mivel szeretnénk tudni, hogy ki/kik, milyen céllal, szándékkal állnak az ügy mellé.

Sajnos mindnyájan ismerünk néhány korábbi, szomorú hazai példát, miszerint néhányan jó ügy mögé bújva visszaéltek az emberek jóindulatával. Az ilyen eseteket szeretnénk a legkomolyabban és leghatározottabban elkerülni és megakadályozni.

Ezért a jövőben, ha valaki a koraszülöttmentő megvásárlásának támogatására gyűjt támogatásokat vagy szervez bármilyen eseményt, rendezvényt, annak rendelkeznie kell alapítványunk támogató és felhatalmazó nyilatkozatával, amivel tudja igazolni, hogy a jóváhagyásunkkal teszi azt. Ennek hiányában az adott személlyel vagy szervezettel szemben komoly kételyeink merülhetnek fel azzal kapcsolatban, hogy az illető személy vagy szervezet célunk szellemiségének megfelelően végzi tevékenységét.

Kérjük Önöket, hogy felhatalmazó nyilatkozatunk bemutatása nélkül senkit ne támogassanak!

Köszönjük!

Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)