Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Cseréptörmelékkel javították fel az utakat Városerdőn

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. november 03. 14:15
Cseréptörmelékkel javították fel az utakat Városerdőn
A munkálatokba az ott lakók is besegítettek
____Eredeti-alap.jpg

Az egyik felújított út Szanazugban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter 

A 2016. évi képviselői keret felhasználásával újítottak fel utakat Városerdőn és Szanazugban – tájékoztatta lapunkat Alt Norbert alpolgármester, a körzet képviselője.

Mint mondta, a külterületen számos lakóépület és üdülő áll, amelyeket utak és dűlők kötnek össze, a minőségük pedig évről évre több kívánnivalót hagy maga után, ezeknek a felújítás zajlik most.

– Ebben az évben tudtunk arra sort keríteni, hogy Városerdőn a kritikus utcákban, ahol nagyok rosszak az utak – például az esőzések miatt –, cseréptörmelékkel javítsuk az útszakaszok minőségét. Ugyanezt a munkát szeretnénk Szanazugban is elvégezni, néhány helyen már sikerült is, de még maradtak hiányosságok. Nagyot tudtunk ezzel előre lépni, hiszen az elmúlt években nem állt rendelkezésre elég cserépanyag, de most minden olyan szakaszt be tudtunk fejezni, ahol erre igény volt – mondta Alt Norbert.

Összesen tíz utcában sikerült elvégezni a munkálatokat, 2300 négyzetméter felületre került cserép, amelynek bruttó költsége 1,4 millió forint volt. Az alpolgármester hozzátette, hogy Ács Lajos összefogásra buzdításának köszönhetően, az ott lakók is segítettek a javításban, több szakaszon is ők terítették a cserepet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)