Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulahús Kft. standján centiméterre vásárolhatjuk a kolbászt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. október 29. 15:08
A Gyulahús Kft. standján centiméterre vásárolhatjuk a kolbászt
Gyula városa az idei kolbászfesztivál kiemelt vendége
____Eredeti-gyulahusi.JPG

a gyulai kolbászgyúrók csapatában a hangulat garantált

Fotó: Gyulai Hírlap 

A XX. Csabai Kolbászfesztivált kiemelt belföldi partnere Gyula városa. A fürdőváros külön standot kapott, a színpad mögötti kivetítőkön városi életképeket láthatnak a résztvevők. Természetesen a Gyulahús Kft. is képviselteti magát a rendezvényen.

A fürdőváros ebben az évben egy 15 négyzetméteres bemutatkozó felületet kapott. Itt főként a város látnivalóit igyekeznek bemutatni a fesztivál látogatóinak. A helyi Tourinform csapata egy különleges szállodai szobabelsőt rendezett be. A szoba egyik eleme a kolbászgrafikás ágynemű, ami a Gyulahús Kft. aktuális kampányában is szerepel. A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont is megjelenik a szobában, ahol helyi pálinkát is kóstolhatnak az érdeklődők, vagy akár a gyulai várhoz kapcsolódó korabeli ruhákban is készíthetnek magukról fényképeket.

Az élelmiszeripari- és mezőgazdasági kiállítósátorban Gila Évával, a Gyulahús Kft. marketingvezetőjével jártuk körbe a gyulai kolbász bemutatóterét.

– A mi standunk abban egyedi, hogy centiméterre is áruljuk a kolbászt egy végtelenített kolbászból, így akár másfél métert is levágunk, ha kell. Megkóstoltatjuk a főbb termékeinket: a gyulait, a csípőset és az extra erőset is – árulta el Gila Éva.

Az esemény második napján a kolbászkészítő verseny 750 résztvevő csapata között a gyulai önkormányzat is lelkes kollektívája is megjelent. Csapatuk Kónya István alpolgármesterből, Kiss Tamásné képviselőből, dr. Csige Gábor osztályvezetőből, dr. Görgényi Ernő polgármesterből és Hajduk Zoltánból, a Gyulahús Kft.  szárazüzemének vezetőjéből állt. A csapat tagjai kiváló hangulatban készítették a valódi gyulai kolbászt a jubileumi fesztiválon.

 

GYHRCSD_006.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)