Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szórakoztató programok az egészségért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. október 06. 10:32
Szórakoztató programok az egészségért
Új rendezvénysorozatot indított a gyulavári kastély
„Szórakozz az egészségedért a Gyulavári Kastélyban” címmel új programsorozat indult a gyulavári kastélyban október 4-én – tájékoztatta lapunkat Oroszné Árgyelán Ilona intézményvezető.
____Eredeti-gyulavari_kastely01_osz.JPG

A gyulavári kastély 

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs 

A rendezvény a NEA Új Nemzedékek Jövőjéért Kollégium által támogatott projekt keretén belül valósul meg, amelynek elsődleges célja az egészségmegőrzés. Az első alkalommal mintegy nyolcvan gyermek vett részt a szórakoztató előadáson.

Baracsi István előadása a gyulavári kastélyban 

Mint megtudtuk, a Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítványnak fontos célkitűzése az értékek megőrzése, így a fiatalok egészsége is, ezekkel a programokkal szeretnének ehhez hozzájárulni. Az első alkalommal Baracsi István szórakoztatta a gyulavári iskola alsó tagozatos diákjait, majd Tarné Kondacs Katalin, az Esthajnal Alapítvány munkatársa tartott előadást a kézmosás fontosságáról és szabályairól, „Harc a baktériumok ellen, avagy a helyes kézmosás titka” címmel.

A következő program október 18-án lesz, akkor Baracsi István az óvodásokat fogja szórakoztatni egy bábelőadással, majd 25-én egy alternatív irodalomórát tekinthetnek meg a tanulók újra Baracsi István és Lovas-Tóth Kata prezentálásában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)