Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Művészbeszélgetések az Almásy-kastély teraszán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2016. július 12. 17:30
Művészbeszélgetések az Almásy-kastély teraszán
Nyáresti csevej címmel indított programsorozatot a Gyulai Várszínház és az Erkel Ferenc Nonprofit Kft.
Nyáresti csevej címen indult új programsorozat az Almásy-kastélyban. A rendezvénysorozat a Gyulai Várszínház és az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. közös projektje, amelynek keretében a várszínházi évad során fellépő művészeket hívnak meg egy beszélgetésre.
____Eredeti-nyaresti_csevej_csuszi.JPG

Ónodi Eszter és Csomós Éva az Almásy-kastély teraszán 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója azt mondta lapunknak, hogy a kastély mindig is a kultúra központja volt, a város első színházi előadásait is itt tartották több mint kétszáz évvel ezelőtt. A Gyulai Várszínház és a kastély olyan programot szereett volna megalkotni, amellyel erősíthetik egymást, illetve növelhetik a színház népszerűségét. Ezzel új színfoltot kap Gyula városa.

A kastély kávézójának terasza kiváló helyszín az ilyen eseményekhez, az embereket pedig érdekli a színészek és művészek élete, ezért igyekeztek olyanokat hívni, akik nyitottak ebből a szempontból. Július 9-én, az első beszélgetésen, amelynek vendége Ónodi Eszter volt, tele volt a terasz, a művésznő személyében pedig egy közvetlen és kedves embert ismerhettek meg az érdeklődők.

A beszélgetéseket a Gyulai Hírlap munkatársa, Csomós Éva vezeti. A következő vendég Trill Zsolt lesz, akivel július 15-én, pénteken ülhetünk le a kávézó teraszán. Július 18-án Lipták Dániel, július 25-én Vásáry Tamás, július 26-án pedig Szolnoki Tibor vendégeskedik majd a kastélyban. A rendezvények látogatása ingyenes, de érdemes asztalt foglalni a 66/652-218-as telefonszámon. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)