Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Versenyek, bemutatók, játszóház és finom ebéd várta a magvetős diákokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. június 11. 13:25
Versenyek, bemutatók, játszóház és finom ebéd várta a magvetős diákokat
A családi nap szervezői a szórakoztatás mellett a fiatalok jövőjére is gondoltak
Reggeli tornával indult a gyulai Magvető Református Általános Iskola június 11-én megtartott családi napja, amit a lelkes szervezők minden évben igyekeznek megrendezni. Ezen a napon szórakoztató, csapatépítő programok, rengeteg izgalmas stand, programlehetőség, verseny, kóstoló és bemutató várta az iskolásokat és velük érkező családtagokat.
____Eredeti-IMG_6244.JPG

szeretem, ha az arcomra rajzolnak:)

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Erre az öt órás eseményre igyekeztünk minél színesebb programkínálatot összeállítani – részletezte Sipaki Mária, az események egyik szervezője. – Húsz egyesületet, szervezetet hívtunk, itt vannak a rendőrök, a tűzoltók és a gyermekek egyik nagy kedvence, a kukásautó is megérkezett. A kicsik nagyon szeretik ezeket a járműveket, és az sem baj, ha a velük érkező szakemberek munkáját is megismerik közben – tette hozzá az édesanya.

– Mindezeken túl a nagyobbakat képességfejlesztő tesztekkel segítjük, de ezen a napon pályaválasztási tanácsadónk is van, aki bemutatófilmekkel is készült a nebulók számára – tette hozzá.

A szervezőktől azt is megtudtuk, hogy a családi programot kérdőíves felmérés előzte meg azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok mivel szeretnék tölteni a rendhagyó iskolai napot. Az intézménybe megérkezve jól látszott: a programon dolgozók valóban mindent megtettek annak érdekében, hogy az összes korosztály megtalálhassa a maga szórakozását a tanévet záró közös iskolai bulin.

A kisebbek számára ugrálóvárral készültek a nap ötletgazdái, de az apróságok nagyon szerették a mézkóstoló standján kiállított üvegkaptárt is, amiben a szorgos méhecskék munkáját élőben követhették nyomon. Az alsósoknak szólt a régi játékokat bemutató nosztalgia-játszóház és az arcfestés is.

A nagyobbakat a pályaválasztási tanácsok mellett családi ügyességi vetélkedők, sakkasztal és veterán motorkiállítás várta. Népszerű volt az agilitybemutató, az aszfaltrajzverseny és a bográcsban főtt ebéd is. Az esemény végén „Ki mit tud?” versenyen mutathatta be minden fiatal azt, hogy miben tehetséges. A vidám és különleges napot tombolahúzás zárta, amin a legszerencsésebb család egy kontaktgrillel lehetett gazdagabb. 

 

____Eredeti-IMG_6243.JPG

na, erre most mit lépjek...?

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)