Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Régi-új elnök a Gyulai Városbarátok Körének élén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2016. április 20. 17:30
Régi-új elnök a Gyulai Városbarátok Körének élén
Durkó Károlyt újabb öt évre választották meg a civil szervezet tisztújító közgyűlésén
____Eredeti-Kozgyulesi_szavazas.jpg

Közgyűlés a Gyulai Városbarátok Körénél

Fotó: Gyulai Hírlap 

Újraválasztották öt évre a Gyulai Városbarátok Körének elnökét, Durkó Károlyt a szervezet április 14-ei tisztújító közgyűlésén. A kilenctagú elnökségben Hőgyes Eleket Fáskerti György váltotta.

Az egyesület 15. születésnapját is megünnepelte

A megalapításának 15. évfordulóját ünneplő civil szervezet elnökségében az új tag, Fáskerti György mellett Balogné Patkás Katalin, Dinya Imre, Durkó Károly, Ruzsa György, Szalai György, Szalai Katalin, Székely Árpád és Vigné Fábián Diána foglal helyet. Elnökhelyettesnek Szalai Györgyöt, titkárnak Székely Árpádot választották.  

A közgyűlés hat új tagot is felvett, ezzel negyvenfősre bővült a tagság, emellett számos pártoló taggal is rendelkezik a Gyulai Városbarátok Köre – közölte lapunk megkeresésére Durkó Károly.

Az elnök elmondta: az ülésen a törvényi változásokhoz igazodva módosították a szervezet alapszabályát. Durkó Károly a közgyűlésnek beszámolt a szervezet idei évi tevékenységéről, Szalai György pedig Gyula gazdasági helyzetéről, illetve az Arad és a fürdőváros együttműködését célul kitűző egyesületek munkájáról beszélt a tagoknak.

– Továbbra is civil, lokálpatrióta szervezetként határozzuk meg magunkat. Minden olyan döntést, kezdeményezést támogatunk, amely az itt élők érdekeit szolgálja, és hasznos a város számára – hangsúlyozta Durkó Károly. Mint kifejtette, ezután is Gyula népszerűsítését, gazdaságának fellendítését, kulturális és helytörténeti értékeinek megóvását tartják legfőbb céljuknak.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)