Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagyon hiányzik a gyulai gyerekeknek a vasember, az ötletgazda robotparkot építene a fürdővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. március 10. 13:00
Nagyon hiányzik a gyulai gyerekeknek a vasember, az ötletgazda robotparkot építene a fürdővárosban
A Facebook Gyulai csevegőjében olvastuk
____Eredeti-gyulicsevego_1.JPG

gyulai csevegő

Illusztráció: Gyulai Hírlap 

A Gyulai csevegőben keresik a Sarkadi úti robotot. Egy anyuka ír arról, hogy gyermekei nagyon hiányolják a monumentális „játékot”.

Kondorosné Toldi Katalin ezt írja: „Tud valaki valamit a Sarkadi úton lévő robotról? Gyermekeim nagyon sajnálják, hogy már nincs ott...” A poszthoz nagyon sokan hozzászóltak. Egyesek azt feltételezték, hogy fémtolvajok áldozata lett a hatalmas építmény. Erről azonban szó sincs. A robotot – ahogy írják – a horror összegű bérleti díj üldözte el arról a talpalatnyi helyről. Mindenesetre a gyulai gyerekeknek nagyon hiányzik a vasember, amely most darabjaira szedve pihen egy portán. Az ötletgazda azonban robotparkot építene, véleménye szerint 10-15 óriás vasember turistacsalogató látványosságnak is pompás lenne a fürdővárosban.

Vasadi Tibor, a robotember megálmodója és elkészítője is megszólal a csevegőben. „Sziasztok! Úgy érzem nekem is hozzá kell szólnom. Én voltam a bűnös, aki megálmodta, megtervezte, véghezvitte és végül lebontotta. Sajnálom, hogy nem lett jó vége. De a vég lehet akár egy új kezdet is. Becslésem szerint legalább a fél városnak tetszett, és akkor még csak Gyula városát említettem. Úgy halottam, egy újabb játszótér lesz a helyszínen. Ez remek, de nem haladhatnánk a korral? Tényleg tök jó a hangulata a városnak, de ne legyen már ennyire sarkos a vezetés. Ha pl. az önkormányzat létrehozna egy robotparkot – és nem csak ilyenekkel, amit én csináltam –, nagyon lehetne cifrázni a dolgokat” – írja egyebek mellett a bejegyzésében.

Anyukák és apukák is hozzászóltak a bejegyzéshez: a gyerekek visszavárják a vasembert!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)