Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Telefont és játékokat ajándékozott a képviselő a gyulai gyerekkórháznak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Cs. É. • HÍREK • 2016. január 14. 15:59
Telefont és játékokat ajándékozott a képviselő a gyulai gyerekkórháznak
Dr. Sipos Péter: a játékok egy részét már szét is osztottuk a gyermekek között
Ezentúl bármikor elérhetik szüleiket azok a gyerekek, akik a gyulai gyermekkórházban várják gyógyulásukat. A Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház gyermekosztálya telefont kapott ajándékba, melynek költségeit Simonka György vállalta magára.
____Eredeti-12509431_591367754350956_555736766_n.jpg

Dr. Sipos Péter főorvos vette át az ajándékokat Simonka györgytől

Fotó: Gyulai Hírlap

Dr. Sipos Péter osztályvezető főorvos, dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed gyermekgyógyász, neonatológus főorvos és dr. Kovács József országgyűlési képviselő jelenlétében január 13-án számos ajándékot – köztük játékokat, édességeket, ruhaneműket és egy korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosító telefonkészüléket – adott át a gyulai gyermekkórházban Simonka György országgyűlési képviselő és családja.

– A közösen használható játékok elősegítik a gyerekek interaktivitását, de a legfontosabb feladatuk az, hogy eltereljék a gyerekek figyelmét a betegségükről – mondta el dr. Kovács József képviselő, aki orvosként egykor a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház igazgatója volt. 

– A most kapott játékok egy részét már szét is osztottuk a gyermekek között, a játékszobába is került belőlük, sőt, kollégáimmal úgy határoztunk, hogy a Békés Megyei Koraszülött Nap elnevezésű rendezvényünkre is ajánlunk fel belőlük – mondja dr. Sipos Péter osztályvezető főorvos.

A korlátlan telefonálási lehetőséget biztosító telefonkészüléket Simonka György azért adományozta az intézménynek, hogy a beteg gyerekek ezen keresztül bármikor tartani tudják a kapcsolatot családjukkal. Ez a lehetőség különösen azoknak a környékbeli településeken élőknek fontos, akiknek a beutazás költségei mellett a telefonon történő kapcsolattartás is nehézségekbe ütközik. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)