Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A holnap hőseit játssza el az Illúzió zéró a gyulai Vigadóban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.KULTÚRA • 2015. október 15. 11:00
A holnap hőseit játssza el az Illúzió zéró a gyulai Vigadóban
Egy vadonatúj szerzeménnyel is meglepik az esti koncert közönségét
Az Illúzió zéró pénteken este 8 órától a gyulai Vigadóban játszik. A gyulai banda eső miatt elmaradt nyárzáró koncertjét pótolja be október 16-án közönsége nagy örömére. A koncerten elhangzik az első nagylemezükre rögzített tizennégy dal, illetve ráadásként egy vadonatúj szerzeménnyel is meglepik az esti koncert közönségét – árulta el a Gyulai Hírlap kérdése Oláh Szabolcs.
____Eredeti-download.jpg

Az Illúzió zéró zenekar tagjai: Séllei József, Rusznyák Csaba, Szabó Ferenc és oláh szabolcs

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az Illúzió zéró pénteken este 8 órától a gyulai Vigadóban játszik. A gyulai banda eső miatt elmaradt nyárzáró koncertjét pótolja be október 16-án közönsége nagy örömére. Az underground rockzenét játszó zenekarban Szabó Ferenc énekel és basszusgitározik, Oláh Szabolcs gitározik és vokálozik, a billentyűs Séllei József, a dobok mögött Rusznyák Csaba ül.  

A koncerten elhangzik az első nagylemezükre rögzített tizennégy dal, illetve ráadásként egy vadonatúj szerzeménnyel is meglepik az esti koncert közönségét – árulta el a Gyulai Hírlap kérdése Oláh Szabolcs.

A gyulai rockbanda dalai meghallgathatók honlapjukon. A holnap hőse című új album pedig dedikálással összekötve vásárolható meg a koncert előtt, közben és után. Nekünk ez a szám jön be a legjobban: A 2. magyar űrhajós.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)